• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2021

18:32

LUDILO ĐILASOVSKE OPOZICIJE SE NASTAVLJA! Vesna Pešić načisto prolupala: Vučiću, u Crnoj Gori nisu naši Srbi!

Politika

LUDILO ĐILASOVSKE OPOZICIJE SE NASTAVLJA! Vesna Pešić načisto prolupala: Vučiću, u Crnoj Gori nisu naši Srbi!

Podeli vest

Sociološkinja Vesna Pešić svojim izjavama na Tviteru nastavila je totalno ludilo đilasovske opozicije

Ona se oglasila zbog jučerašnje sramne odluke crnogorske vlade da izglasa Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Ona je svojom izjavom poručia predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da on nema nikakva prava da brine o Srbijma u Crnoj Gori, jer, kako ona kaže, to nisunaši Srbi.

Foto: Printscreen Tvitter

Vučiću, nauči da to nisu naši Srbi nego crnogorsk, oni se nisu doselili iz Srbije nego su u Crnoj Gori svoji na svome - napisala je ona. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Koga uopšte interesuje šta trabunja Vesna Pešić? Izađi na izbore, gospođo; pa da vidimo koga ti uopšte predstavljaš. Ovako, trla baba lan, da joj prođe dan!

MALI PERICA

pre 2 godine

pa dobro .realno u pravu je. . jesu se odcepili . . JESU jel sa kroje svoju sudbinu,KROJE. . sto se mene tice ne moraju da budu srbi nek budu crnogorci al nek dole i ostanu,to je njiho a zemlja. i hrvati nisu hteli pa su se odvojili. . Kad cemo mi poceti da gledamo nasa posla ,da gledamo sebe ,nek rade sta hoce. . I ludi Vucko. . Sta se pa uopste pa javljas.mi samo treba da udaramo zabrane za ulazak u zemlju. . Ja bi cak stavio na granici i upitnik kod nas. Ne kod koga idete. nego ,,kako to da ste se od svih destinacija opredelili za j crnu goru,,

Kosovar

pre 2 godine

Sve dok Srbija izigrava "velikog"brata do tada ce i imati probleme.Nije normalno da se tako ponasa jedna zemlja koja je u proslosti imala vise fatalnih gresaka pocinjenih na prostorima bivse SFRJ.Zapoceli ste taj krvavi pir,znamo rezultat svega toga a i vi znate da ste sve ratove izgubili.Cemu ponovo sve ove izjave i izazivanja,kad znate cemu to vodi?Moze li iko od vas da zamisli da se recimo Nemacka mesa u unutrasnje stvari Austrije,jer i jedni i drugi su germani?Zar nebi i Srbija MORALA tako da se ponasa,i da odrzava dobre susedske odnose sa okruzenjem,a time bi i "stitila"svoje kako ih vec vi nazivate srbe?Ovakvom politikom koju sada vodite,ne ide na dobro,a mesati se u unutrasnje poslove drugih zemalja,nije ni dobro niti je preporucljivo.Ogradite se tih izjava,i pocnite da uvazavate druge da bi i sami bili uvazeni.

dera

pre 2 godine

Sva ta bratija neka izvoli na izbore ! I jos nesto, zamolio bi ih da prestanu sa prdljavinom usmrdese sve oko sebe .

Slobodan

pre 2 godine

Zena prolupala, najpametnija je kad cuti i ne govori nista

Markos

pre 2 godine

Pesicka je zena neumorljiva opozicionarka koja vise ne zna sta prica...

Xxx

pre 2 godine

Stari komunisticki kadrovi omatorise a nista ne naucise.

Jovan

pre 2 godine

Babo, koje si ti nacije. Pazi! Pobeže ti lopata.

Zile

pre 2 godine

Vesna je sociopatoloskinja, neznam koga više ona interesuje osim struke koja bi trebala da da svoje mišljenje, anamnezu i dijagnozu.

Jasmina

pre 2 godine

Lupi Vesna i osta citava .Sreca pa nikoga ne zanima njeno lupanje po drustvenim mrezama.

Srba

pre 2 godine

A sto bi izlazila na izbore. Ionako sve nevladine organizacije finansira drzava.

Sss

pre 2 godine

Prica baba u prazno. Nikog ne interesuje njen komentar

Olja

pre 2 godine

Eee, svašta. Naši, vaši, njihovi... Srbi su Srbi, g-đo Pešić, ne postoji podela na naši i njihovi. Hm, mislila sam nekad da ste obrazovana gospođa.

Vesna

pre 2 godine

Zena ne zna sta izjavi i osta ziva, ona je katastrofa.

Rade R

pre 2 godine

Koliko čovek odnosno žena, treba da bude glup da bi mogao ovako nešto da izjavi! Ili je neko plaća da lupeta gluposti!

dragica

pre 2 godine

Kad su ovakvi kao Pešićka(bila i ambasadorka pa kupila švalera kao pratnju u ambasadi)bili lideri žute bande onda ne čudi što je Srbiju spopala propast za vreme dok su pljačkali i harali Srbijom,ne povratili se a i neće.

Slavko

pre 2 godine

Srbi su Srbi bilo gde da su to je jedan narod, a da su to srbi koji su svoji na svome tu je Vesna u pravu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija