• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2021

14:53

Pokret socijalista: Nova kampanja laži i mržnje protiv Aleksandra Vulina!

Politika

Pokret socijalista: Nova kampanja laži i mržnje protiv Aleksandra Vulina!

Podeli vest

Dva dana nakon što se Aleksandar Vulin u intervjuu u Večernjim novostima usprotivio reviziji istorje Drugog svetskog rata i poručio i regionu i tajkunima da se Srbija neće više ni komadati ni pljačkati, te da će nastaviti borbu protiv mafije i policajaca koji sarađuju sa kriminalcima, počinje protiv njega nova medijska kampanja luksemburških medija, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista

 

Zbog toga, nikome nije iznenađenje tendenciozno pisanje današnjeg tabloida o primanjima Aleksandra Vulina i emitovanju epizode mrziteljskog serijala u čijem stvaranju je učestvovao pijani tviteraš i Đilasov dužnik Slaviša Lekić koji je javno vređao i dokazano širio lažne vesti o Vulinu.

Ako je onima koji žive od tajkunske plate stalo do istine, kao što obično nije, onda bi znali da lično primanje Aleksandra Vulina određuje zakon, a ne sami ministri i da je plata ministra Vulina ista kao što je bila plata ministra Stefanovića pre njega, što bi propagandisti da su pravi novinari mogli videti iz javno dostupnih izvora i uporediti primanja.   

Foto: Tanjug

Ali, da bi se pisalo istinito to pre svega zavisi od autora koji sam bira da li će biti javni radnik u interesu javnosti ili propagandistički lažov. Verovatno zato oni koji mrze Vulina i proganjaju njega i njegovu porodicu po medijima i jesu na strani tajkuna, jer su svesni da od Vulina neće dobiti ni jedan dinar da bi se o njemu pisalo lepo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

REKLI BI ONI I DA JE OBILIĆ ŠIPTAR, AL' SE PLAŠE DA ERDOGAN TO NE SHVATI LIČNO! ČITAKU MISLI DA JE KOSOVKA DEVOJKA I DA JE VIDALA RANE PACOLIJU!
Politika

REKLI BI ONI I DA JE OBILIĆ ŠIPTAR, AL' SE PLAŠE DA ERDOGAN TO NE SHVATI LIČNO! ČITAKU MISLI DA JE KOSOVKA DEVOJKA I DA JE VIDALA RANE PACOLIJU!

Ko nema svoju istoriju mora da krade tuđu. Šiptari su ovaj put rešili da ukradu Kosovski boj i da slažu da su se na Gazimestanu suprotstavili Turcima. Ne znam da li su to Šiptari sami smislili ili im je neko pomogao, ali znam da bi po toj priči Vljora Čitaku kao Kosovka devojka vidala rane Bedžetu Pacoliju potomku Orlovića Pavla, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin komentarišući napade Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija na Grenelovu čestitku povodom srpskog praznika Vidovdana.

29.06.2021

12:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija