• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.07.2021

18:51

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU MINISTAR MOMIROVIĆ! Oglasili se iz bolnice, tu je i njegov otac!

www.mgsi.gov.rs

Politika

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU MINISTAR MOMIROVIĆ! Oglasili se iz bolnice, tu je i njegov otac!

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović operisan je danas zbog upale slepog creva u Opštoj bolnici Užice, odakle navode da mu je stanje stabilno i ostaće u bolnici dan-dva

Prema rečima PR Zdravstvenog centra Danijele Vasiljević, ministar Momirović je u stabilnom stanju, u bolnici će ostati narednih dan-dva, a operaciju je laparaskopskom metodom uradio dr Miroslav Stanojević, šef hirurgije Opšte bolnice Užice.

Kako je Tanjugu izjavio njegov otac, Đorđe Momirović, koji je došao u Opštu bolnicu Užice, ministar je bolove u stomaku imao samo jutros i prethodnih dana dobro se osećao.

- Obavestili su me da je operacija uspešno protekla i da mu sledi brz oporavak - rekao je Đorđe Momirović.

Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na auto-putu kod Požege, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici.

Tokom obilaska deonice budućeg auto-puta, a potom i na sastanka u opštini Požega, Momirović se saradnicima požalio na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost.

Uprkos njihovim savetima da prekine radne obaveze i ode lekaru, Momirović je insistirao da, kao što je planirano, obiđe tunel Laz i opštinu Požega, nakon čega je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

neke odmah operisu a neke prvo salju u covid bolnicu .. za svaki slucaj .. ako nemaju da dobiju covid ...

Mrgud

pre 2 godine

Svaka cast hirurgu, ako je puknuto slepo crevo resio laparoskopskom metodom!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija