• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2021

13:50

Đilasov sledbenik poručio: ILI VUČIĆ, ILI SRBIJA, uzalud čekamo!

printscreen Twitter

Politika

Đilasov sledbenik poručio: ILI VUČIĆ, ILI SRBIJA, uzalud čekamo!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Aleksandar Dikić, indirektno je u đilasovskom tabloidu Danas, pozvao na nasilje i fizičku eliminaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića...


Posle pokušaja kriminalizacije predsednika Vučića u đilasovskim medijima, oglasio se i sledbenik lidera SSP i predsednika DS Zorana Lutovca, pozivajući na nasilje na ulicama i haos.

Parafrazirajući rečenicu "ako Đinđić preživi, Srbija neće", Dikić je pred građane Srbije postavio izbor - Ili Vučić, ili Srbija, čime je indirektno pozvao na fizičku eliminaciju predsednika.

Foto: printscreen Twitter

Tekst potpisa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera ebac

pre 3 godine

Ovolka budala da budes to je nemoguce mora da su predobro placeni

Rade R

pre 3 godine

Sigurno da niko nije toliko glup! Samo su velike pare u pitanju! A još više je u najavi ako im slučajno uspe ovo što su naumili!

Miloš

pre 3 godine

Господине Дикићу ви нисте опозиција ви сте бивши режим који је урнисао ову државу,народ вам је на изборима рекао шта мисли о вама и вашој политици.Што се тиче Вашег комплекса везаног за Председника и СНС помоћ потражите код вашег колеге психијатара,верујем да ће вам помоћи и дати савете како да изађете из депресије и схватите реалност у којој се налазите а то је да Србија после четрдесет година коначно улази у прогрес.Желим Вам брз опоравак др.Дикићу!!!

Bilja

pre 3 godine

Ocigledno je da im je to i krajnja namera, politicki prevrat, zato i pozivaju na nasilje

Ema

pre 3 godine

Znaju oni da legalnim putem nikada, ponavljam nikada nece doci na vlast, zato bi da izazovu nemire, haos na ulicama , ali koga oni mogu uopste da organizuju, saka jadnika

Fikus

pre 3 godine

Banda plaćenika nema više druge ideje osim da Vučića i fizički uklone. Svesni su oni da na izborima ne mogu ni cenzus da pređu i zato ih hvata panika jer sada više ne mogu ljude da prevare i na ulicu da izađu. Koliko je samo bedno gledati ih da na "promotivne" skupove ne mogu da dovedu više od 20 ljudi koji se razbeže kad im građani u prolazu podviknu.

Sumar

pre 3 godine

Dečko!!! Ovo sto ti pričaš nije normalno pa predsednika je izabrao narod i dok ne izaberu drugog ne poziva na nemire jer ti si jos klinac neznas šta hoćeš!!!???

marko

pre 3 godine

Ne shvatam državu,njene organe i institucije da ne predlože i donesu Zakon,kojim će stati na put ovim zagovaračima krvavi demonstracija,ubistva predsednika države i drugih ličnosti. Što je najgore,oni nemaju nikakvi političku opciju,nema ih kao na groblju za vreme Korone i ne znaju šta će sa novcem zarađenim krađom,pljačkom i korišćenjem državnih resursa dok su bili na vlasti. Molim Vas kao odgovoran i ozbiljan čovek,da to bude što pre,jer ovi neće prestati lajati,ni dresura ne pomaže,samo duga robija.Elemenata ima,dokaza isto i još pohapsiti ove iz inostranstva koji sve ovu plaćaju,osmišljavaju način izvođenja zla na našim ulicama,jer naše budale nemaju smisla zato,treba za to pamet. Ukoliko želite da im stalno odgovarate i dajete dokaze da nema u njihov priči ništa,onda slušajte i dobro se čuvajte,budala ima na pretek i za novac će uraditi svašta,pa i svoje roditelje i decu ubiti.

Jelena

pre 3 godine

Ko pa njih nešto pita, njihovo mišljenje nikome nije potrebno s obzirom da su se pokazali već

Ivana

pre 3 godine

Taj Đilasov slebdenik nikada video Srbiju, niti je živeo u Srbiji za vreme žute bagre.

Mapko

pre 3 godine

Majdana u Srbiji necete ikada videti olosi nacisticki-zutih-ustaski iz bolesne lopovske kvazi opozicije. Srbija je dozivela drzavni udar 5 oktobra i narod vas jednom zauvek otpisao 2012. Hoce li Srbija ikada imati taj zakon koji kaznjava zatvorom svakog koji javno u medijima, socijalnim mrezama, poziva na ubistvo od obicnog gradjanina do predsednika ? Ali uzalud, treba sprovesti cistku u sudstvo, dati otkaz sudijama koji su postavljeni u vreme DS kleptopartije. To je skoro uradila Poljska sa komunistickim sudijama. Svi ovi olosi iz opozicije u SAD bi zavrsili iza resataka.

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija