• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

18.08.2021

14:08 >> 14:35

Vlada Crne Gore nije ponizila Srbiju, ne zato što nije htela, već zato što nije mogla! PONIZILI SU SEBE!

ministarstvo unutrašnjih poslova

Politika

Vlada Crne Gore nije ponizila Srbiju, ne zato što nije htela, već zato što nije mogla! PONIZILI SU SEBE!

Podeli vest

Vlada Crne Gore nije ponizila Srbiju, ne zato što nije htela, već zato što nije mogla, i umesto Srbije ponizila je sebe - poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin komentarišući sramne odluke crnogorske Vlade koju predvodi Zdravko Krivokapić

Vulin je to u saopštenju poručio premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću koji je, ranije putem tvitera, odgovorio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da Crna Gora nema nameru da bilo koga ponižava.

Time je, inače, Krivokapić reagovao na Vučićevu konstataciju da Srbija hoće dobre odnose sa Crnom Gorom, ali da neće dozvoliti da je Crna Gora ponižava.

- Kada aktuelna Vlada Crne Gore poštuje odluku vlasti Mila Ðukanovića da se protera ambasador Srbije, jer je izneo istorijsku istinu o Mojkovačkoj bici, to jeste želja da se Srbija ponizi, kada se vakcine koje je Srbija poklonila Crnoj Gori javno proslede pripadnicima tzv. kosovskih bezbednosnih snaga, koje Srbija ne priznaje i koje po rezoluciji 1244 SB UN ne bi smele da postoje, to jeste želja da se ponizi Srbija - rekao je Vulin.

Foto: Informer DN

Prema njegovim rečima, i kada se bez razloga i povoda u parlamentu Crne Gore izglasa rezolucija koja kao jedinu svrhu ima da Srbe proglasi odgovornim za nepostojeći genocid u Srebrenici, to je želja da se ponizi Srbija, kao i kada se izbegava regulisanje položaja SPC u Crnoj Gori.

- Vlada Crne Gore zaista nije ponizila Srbiju, ne zato Što nije htela, već zato što nije mogla. Umesto Srbiju, Vlada Crne Gore ponizila je sebe - ukazao je Vulin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

Тако бива када козо*ебачка гологузија, испала из јајца, хоће од провизоријума да праве државу а од географског топонима - народ!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija