• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2021

21:28

TAKVA PRIMENA BONSKIH OVLAŠĆENJA BILA BI KATASTROFALNA! Vučić o Džaferovićevoj izjavi: To je toliko opasno da nemam reči, ako se to desi, SRBIJA NEĆE PRIHVATITI!

Printscreen Tv Pink

Politika

TAKVA PRIMENA BONSKIH OVLAŠĆENJA BILA BI KATASTROFALNA! Vučić o Džaferovićevoj izjavi: To je toliko opasno da nemam reči, ako se to desi, SRBIJA NEĆE PRIHVATITI!

Podeli vest

Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović pozvao je danas visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita da pokrene pitanje smene srpskog člana Milorada Dodika kako bi se, kako kaže, odblokirao rad kolektivnog šefa države, a večeras je na to reagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Kada doživite ovo da oni traže smenu Milorada Dodika, plašim se da je reč o velikom velikom presedanu. Odluke nisu zasbovane na volji naroda. To nas vodi u vrlo tešku situaciju. Neće biti takvih odluka, gotovo sam siguran, bude li ih, Srbija to neće podržati, niko to neće prihvatiti. Nećemo da prihvatimo da neko drugi umesto naroda to odlučuje. Kako bih vam rekao, to je, toliko opasno da nemam reči. Zamislite da je Dodik to tražio za bilo koga od njih, pa to bi bio rusvaj. Šta god da mi izgovorimo, oni će govoriti evo vi ste tikoji vrše agresiju. Republika Srpska ima 64 opštine, plus 4 opštine u Federaciji sa većinskim srpskim življem. Nama ne treba rušenje integriteta ni Srbije ni Bosne i Hercegovine.

- Čuo sam se sa Dodikom, dva puta ja mislim. Mi smo o vome već razgovarali. Takva primena bonskih ovlašćenja bila bi katastrofalna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 2 godine

Srpski narod se mora međusobno podržavati gde god da se nalazi, samo tako se mogu sačuvati od svega

Baća

pre 2 godine

Ako smene Dodika, Srpska nema šta više da traži u BiH. Dakle, disolucija. Dosta je više Izetbegovića, Džaferovića, Komšića i ostalih bošnjačkih ekstremista. Dakle, odbrana Srpske po svaku cenu i svim sredstvima.

MarkoL

pre 2 godine

Muslimanski pojedini predstavnici, kao i Hrvatski, moraju prestati da podižu tenzije i omalovažavaju Republiku Srpsku i njene izabrane predstavnike, ukoliko žele miran život sa Srbima u BiH.

sns

pre 2 godine

Gledajte vi Srbiju, Bosna i Hercegovina ima svoju zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast, koja vas ne interesuje!! Takođe, manite se i Crne Gore, Hrvatske i Kosova!!!

Neca

pre 2 godine

Srbija nece nista prihvatiti sto je lose po njoj!

Vladimir

pre 2 godine

Mislim da je krajnje vreme da se prekine svako omalovažavanje Republike Srpske jer i iza nje ima ko da stoji.

Ana

pre 2 godine

Ne vidim potrebu da se stvaraju ovakvi razdori izmedju naroda koji godinama živi u zajednici. Treba težiti tome da žive u miru!

Petar

pre 2 godine

Normalno da necemo da prihvatimo. Boli ih svaka osoba koja je dobra sa Srbijom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17