• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

12:03

Nekad sam reagovao srcem, napravio bezbroj grešaka, ali... BORIO SAM SE SVAKOG DANA ZA SRBIJU!

printscreen Instagram/avucic

Politika

Nekad sam reagovao srcem, napravio bezbroj grešaka, ali... BORIO SAM SE SVAKOG DANA ZA SRBIJU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na dosadašnji mandat. On se građanima obratio u video spotu na Instagram stranici avucic

- Nekad sam prebrzo reagovao, nekad sam reagovao srcem. Napravio sam bezbroj grešaka, nema sumnje. Ali ono što je suština, to je da sam se borio zaista sve ovo vreme, svih ovih 5 godina. Svih ovih 5 godina sam se borio svaki dan za našu zemlju, radio teško i naporno - poručio je Vučić.

Predsednik je potom nastavio:

- To nije tako lak posao kao što nekima izgleda. Morate da radite i da svakoga dana doprinosite Srbiji i da se radujete i novim investicijama i novim fabrikama. I novoj fabrici vakcina koju pokrećemo uskoro i svemu drugom, jer će nam sve to biti potrebno u narednom periodu. I da ne pitate koliko vam je vremena potrebno da se spremite za jedan susret sa Angelom Merkel ili sa Vladimirom Putinom ili sa Si Đinpingom ili sa svima njima, a sretao sam se sa vima njima mnogo više nego bilo ko ikada u istoriji Srbije. Trudio sam se i borio, a na narodu je da proceni na kraju rezultate.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Kakvi su rezultati dovoljno je videti da minimalac ne može potrošačku korpu da pokrije i koliko smo kreditni zaduženi u svetu.

ĆORKA BATO

pre 2 godine

Možda vođa napiše i knjigu - Moja borba (Mein Kampf)...

Saradžogla

pre 2 godine

На старту се показао као аматер!Причао једно а чинио друго!Дуплирао дуг у милијардама евра.Створена фама да Вучић све одлучује а истина је да неспособни око њега мрсе конце.Погледајте списак министара?Све босански срби или војвођани!Сви су ПОЛУПИСМЕНИ ГИМНАЗИЈАЦИ!ПС.На пример,ја сам ВКВ мајстор машинства способан да направим и поправим шта год пожелите.Поменут гимназијалци са ДР титулама нису ми ни до колена!Оно ,,ДР''' значи - ВИША КОЊИЧКА ...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija