• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti / Informer

12.09.2021

12:56

SRBIJU OČEKUJU VAŽNI SASTANCI! Angela Merkel sutra u Beogradu, Vučić sledeće nedelje u Turskoj sa Erdoganom!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

SRBIJU OČEKUJU VAŽNI SASTANCI! Angela Merkel sutra u Beogradu, Vučić sledeće nedelje u Turskoj sa Erdoganom!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisani Atletski stadion u Kraljevu i prisustvovao otvaranju fabrike "Leoni"

Vučić je ovom prilikom otkrio da sledeće nedelje ide u Tursku da sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom razovara o odnosima o regionu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je istakao da je to "veoma važan sastanak".

Podsetimo, nemačka kancelarka Angela Merkel sutra dolazi u posetu Beogradu, a Vučić kaže da time čini "veliku čast Srbiji".

- Uz ogromnu zahvalnost nemačkim prijateljima, sutra nam u posetu dolazi Angela Merkel i čini ogromnu čast republici Srbiji. Nikad nećemo zaboraviti njen doprinos, ali ni doprinos svih vas napretku Srbije, industrijalizaciji Srbije - saopštio je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 2 godine

Angela Merkel izuzetno poštuje Vučića i to se vidi na svakom koraku!

Rade

pre 2 godine

Sastanci od izuzetnog i važnog značaja za sve građane Republike Srbije

Siniša

pre 2 godine

Veliki i veoma važni sastanci koji vode Srbiju ka uspehu i jačanju

Gagi

pre 2 godine

Vučić svakodnevno ima veoma važne sastanke na kojima se zalaže za napredak i jačanje države i za još bolji položaj Srbije

Anamarija

pre 2 godine

Ovakvi sastanci su od velikog značaja za Srbiju i na ovakav način se učvršćuje stav Srbije u svetu

Ivana

pre 2 godine

Svaka saradnja sa svim stranim državama omogući će građanima bolje uslove za život, Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države.

Ina

pre 2 godine

Vazni razgovori predsednika Vucica sa Angelom Merkel i Erdoganom.

Tatjana

pre 2 godine

Dolazak kancelarke Angele Merkel cini nasoj zemlji ogromnu cast, na taj nacin nasa Srbija bice veoma uspesna u daljoj saradnji sa Nemackom.

dada

pre 2 godine

Predsednik se trudi da odrzi dobre odnose sa svim zemljama

dada

pre 2 godine

Poseta Angele Merkel je jako znacajna za nasu zemlju

Luka

pre 2 godine

Svi ti sastanci su od velike važnosti za Srbiju.

Vladimir

pre 2 godine

Svi sastanci su od izuzetnog značaja za dalji napredak i razvoj Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija