• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

07:56

Prave budale od sebe samo da bi ih Đilas voleo! Veselinović pokazao da može i dublje od dna!

Politika

Prave budale od sebe samo da bi ih Đilas voleo! Veselinović pokazao da može i dublje od dna!

Podeli vest

Aktivisti Pokreta za Preokret koji predvodi Janko Veselinović nedaleko od Palate Srbija nosili su transparent na kojem pozivaju nemačku kancelarku Angelu Merkel da ode

Za ovako nešto zaista nema racionalnog objašnjenja, ali postaje jasno šta je sve čovek u stanju da uradi i koliko da se ponizi za jedno poslaničko mesto, koje, sva je prilika, neće dobiti.

Veselinović je od sebe pravio klovna samo da bi se dodvorio svom šefu Draganu Đilasu, pošto se u ovoj klici tajkunove naredbe slepo slušaju. Još ako ga gazda nagradi nekim poslaničkim mestom, ijaoooo!. Pa, šta ćeš bolje.

Foto: printscreen twitter

Sad je sve jasnije zašto Marinika Tepić dozvoljava sebi da malo malo izjavi nešto potbuno nebulozno. Očigledno je da i ona bespogovorno ispnjava tajkunove naloge i spremna je na sva poniženja zarad njegove milosti.

Lepo je juče rekao Zoran Živkovic i za Janka i za Đilasa - Glup kao njegof šef!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 2 godine

Poruka je sasvim na mestu i tačno odslikava odnos dotične prema Srbiji.

Ljubiša

pre 2 godine

Ne, ne prave oni budale od sebe, oni i jesu budale.

Bi

pre 2 godine

Bas je lepo videti,sve clanove Djilasove partije u akciji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija