• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

12:40

KOGA, BRE, TI ZAJE*AVAŠ?! Đilas preko kuma udario na Jeremića

Politika

KOGA, BRE, TI ZAJE*AVAŠ?! Đilas preko kuma udario na Jeremića

Podeli vest

Odluka Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke da učestvuju na lokalnim izborima u Negotinu, neoprostiv je greh za njegovog dojučerašnjeg pajtaša Dragana Đilasa

Đilas i njegova verna službenica Marinika sad su posredstvom tajkunovog kuma Mlađana Đorđevića ponovo izvređali Jeremića.

Đorđević je na Tviteru isprozivao Jeremića sledećom porukom:

- Dobrom i pomalo poštenom Vuku Jeremiću ne odgovaraju uslovi za sve ostale izbore, osim za Negotin, gde su uslovi idealni. Što bi rekao naš narod: Gleda kupus, bira meso. Iliti koga bre vi zajebavate? Da nisi i ti pio vino na kanabetu - napisao je Đorđević.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Jao bre, bando lopovska! Svi pokušaji obmanjivanja naroda vam neće proći! Nije bre narod glup! Ne pomažu vama nikakvi izborni uslovi!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija