• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.09.2021

13:47

ORLIĆ: ĐILAS BRINUO SAMO ZA SVOJ DžEP, GAZEĆI SVE OKO SEBE

Tanjug

Politika

ORLIĆ: ĐILAS BRINUO SAMO ZA SVOJ DžEP, GAZEĆI SVE OKO SEBE

Podeli vest

Žutog tajkuna Dragana Đilasa najviše je diskreditovao, za sva vremena upropastio u očima našeg naroda, kompletne političke scene, ali i cele Evrope, upravo - sam Dragan Đilas, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić

 

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

" Ne samo da je bio predvodnik horde žutih lopova po sopstvenom priznanju, Đilas je sebe lično brendirao kao - sinonim za bogaćenje od vlasti. I tu može isključivo sam na sebe da besni.

Jer za prihod od 619 miliona evra na računima Đilasovih privatnih firmi, i to upravo u vreme kad je sam boravio na najvišim političkim funkcijama, nije ovog bahatog i alavog predatora optužio niko drugi. Sam je te prihode prijavio nadležnim organima. Očigledno u svojoj bezobzirnoj bahatosti ubeđen da mu niko ne sme ništa, pa čak ni da pita - kako je to moguće? Gde na svetu ima sličnih primera? Je li to "evropska praksa" možda? Zasigurno uveren, držeći u svojim gramzivim kandžama apsolutno sve medije u državi, da takva pitanja neće ni čuti niko. Međutim, pročulo se. I danas, kad ga pošten narod za te stotine miliona pita gde god da se žuti tajkun sa svitom svojih plaćenika pojavi, Đilas kipti od besa, sve pare kojima se sam hvalio sada histerično poriče. A zaboravlja da ga niko drugi nije terao da nezasito, nemilosrdno grabi i trpa u svoje džepove. Niti mu je bilo ko drugi taj plen prikazivao u finansijskim izveštajima njegovih firmi. To je sve uradio sam. Ali, ne kaje se Đilas ni danas što je to radio, nema on problem sa svojom pljačkom. Njemu smeta jedino što se za to zna. I što vidi da narod nema nameru - da mu sve to dozvoli ponovo.

Zato, koliko god smešno delovalo svima u ovoj zemlji, Đilas na predlog da pokaže finansijske izveštaje koje je sam podnosio državnim organima, odmah kuka i zapomaže: "Optužuju me da sam kriminalac!" A time sam sve najbolje govori o svom "poslovanju" tokom boravka na vlasti. Baš sve, jasnije i bolje nego što bi mogao da oceni bilo ko drugi. Da je reč o kriminalu videlo se još iz izveštaja Verice Barać, koji opisuje čuvenu Đilasovu preprodaju reklamnih sekundi na RTS, uzimanje para od državnih i gradskih ustanova i preduzeća, medija, ali je ipak posebno ubedljivo - kad to kaže sam Đilas. Kriminal.

I zato je sve na ovu temu jasno baš svima. Jasno je i Evropskom parlamentu, kao i političkim strankama koje ne dozvoljavaju da im šefuje gazda tajkunsko - mafijaškog kartela iz bivšeg režima, koji je uvek brinuo samo za svoj džep, gazeći bezobzirno sve oko sebe. A na prvom mestu je sve jasno narodu, koji pamti da su silne stotine miliona upravo uzete - građanima ove zemlje. To su njihovi, nedočekani, putevi, škole, bolnice, vrtići. Njihove neisplaćene penzije i zakinuta davanja. To je cena budućnosti njihove dece. I zato za sav zasluženi prezir koji dobija od poštenog naroda u Srbiji, tajkun Đilas treba da se obrati isključivo - tajkunu Đilasu. Sa Srbijom i narodom koji je onomad opustošio on nema ama baš ništa".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Nije narod zaboravio našu prošlost s njim i neće dozvoliti da se to ponovi, sve što je umeo davno je pokazao. Idemo dalje putem kojim smo krenuli jer je jedino s Vučićem narod siguran

Glasinac

pre 2 godine

Nikada neće ni zaboraviti ono zlo koje mu je naneo Đilas.

Janko

pre 2 godine

Zasto vi postenjacine ne uhapsite zutog tajkuna Djilasa ako je to tako kako ti pricas?Ovako samo blejite i vi i vas sonzor.

Nena

pre 2 godine

Naravno da je brinuo samo za svoj džep i svoj račun u raznoraznim zemljama,nista dočekali nismo od njega, da ima čime da se pohvali da je sagradio za ovu našu zemlju I sad hoće nešto opet da nam "objasniti da nas vodi u propast!E,neće moći!

Goki

pre 2 godine

Zato je Đilas prebacio novac na računima u stranim zemljama

Jovan

pre 2 godine

Đilas i slični njemu su urušili državu i nikada ih više niko neće podžrati u Srbiji

Slavko

pre 2 godine

Djilas nikada nije mislio na ovu zemlju. Bilo mu je bitno da uveca svoj kapital.

Mihajlo

pre 2 godine

Ови такозвани опозиционари су уједињени само око једне ствари- лагодног живота на рачун грађана Србије! Тако је њихов лидер

Sanja

pre 2 godine

Dan danas vucemo posledice svega toga iz njegovog vremena,

Lumi

pre 2 godine

Narod je bio nezadovoljan, zato je i tu gde jeste.

Ilija

pre 2 godine

Đilas nije vredan pomena. Nečovek jedan veliki puta je to i sam dokazao!

Jelena

pre 2 godine

To da je ispao nula znamo svi, a da je brinuo samo za svoj džep nije ništa novo, jer to radi i dan danas krijući se iza lažne uloge velikog evropejca, kome je misija da oslobodi narod, samo ne znam čega (čitaj da ponovo zasedne u fotelju i zagospodari državnom kasom).

Vuk

pre 2 godine

Svima nam je jasno i svi znamo koliko nam je Đilas štete naneo,a meni nikako nije jasno šta on više traži na našoj političkoj sceni.

Viki

pre 2 godine

Ne pamtim da nam je nešto dobro Đilasova vlast donela... Tako da - bilo i ne daj Bože nikada više da se ponovi.

Anna

pre 2 godine

Djilas je jedan samozivi čovek koji je samo gledao svoju korist u svemu tome a Srbiju polako gurao u propast

Anna

pre 2 godine

Srećom pa je narod video kakav je i stao mu na put !

Marijana

pre 2 godine

E dosta nam je takvih kao što je Đilas, treba malo i ovaj narod da živi, ne samo on da se baškari i puni džepove.

Dejan

pre 2 godine

Orlić je očitao lekciju lopovu zvanog Dragan Đilas

Nikola

pre 2 godine

Od perača prozora do milionera al na sreću više neće moći na vlast. Đilas je završio sa politikom

Bojan

pre 2 godine

Ništa Orlić nije pogrešio, svaka mu je reč na mestu

Petra

pre 2 godine

Čim se spomenu pare, eto Đilasa. Strpao bi ih u svoj džep ali avaj! Zabranjen prilaz državnoj kasi, koju je ispraznio.

Ika

pre 2 godine

Sramota je da makar o KiM nemamo zajednicki stav. Znamo kako su losu politiku vodili zuti dok su bili na vlasti vezano za nasu juznu pokrajinu.

Perica

pre 2 godine

Djilas je radio samo za svoj dzep i nista drugo,doci ce vreme kad ce m orati dokazati odakle mu toliki silni novac.

Romanija

pre 2 godine

Ma kakav Đilas kakvi bakrači. Daleko mu bila lepa kuća.

Nena

pre 2 godine

Што се изборних правила тиче, неки као што су Ђилас и Јеремић би били задовољни једино, да им неко обезбеди победу без изласка пред грађане. Најгоре од свега је што су они свесни тога, али не одустају од понижавања свога народа!

Dušan

pre 2 godine

Đilasa je, pored toga što nije reprezentativan političar, najviše upropastilo bogaćenje na osnovu zloupotreba položaja pozicija vlasti koje je imao i "igranje" sa bužetskim novcem građana.

Dušan

pre 2 godine

Pa probao je da se provuče sa tom enormnom prijavom prihoda i ako prođe i niko ne odreaguje on je svoju pljačku legalizovao... Ali...

Dušan

pre 2 godine

Uveren sam da će na predstojećim izborima narod konačno staviti tačku na Đilasa i definitivno ga skloniti sa naše političke scene.

Zora

pre 2 godine

Cak je uvlacio i svoju decu, lagano zloupotrebio svoju decu u politicke svrhe. Kakak to covek moze da radi, samo necovek

Milan

pre 2 godine

619 miliona evra strpao u svoj dzep, a Srbiji ostavio zatvorene fabrike i velika dugovanja

Miki

pre 2 godine

Srecom pa takvi kao Djilas, i da se promeni cenzus na 0,3%, nece nikad vise biti vlast

Giga

pre 2 godine

Đilas je velike prevarant i sve je gazio oko sebe samo da bi sebi dobro obezbedio!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17