• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.09.2021

11:49

Nije ovo Srbija iz 2000. godine! Mi nećemo bežati, a pogroma nad Srbima, kao što je Vučić rekao NEĆE BITI!

printscreen

Politika

Nije ovo Srbija iz 2000. godine! Mi nećemo bežati, a pogroma nad Srbima, kao što je Vučić rekao NEĆE BITI!

Podeli vest

Najvažnije u svemu ovome da Srbi ne nasedaju na provokacije i da ukoliko dođe do pucanja, Srbija neće ćutati, rekao je za Pink dr Vojislav Šešelj i lider SRS-a, govoreći o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

Šešelj je istakao da je najvažnije da Srbi sačuvaju jedinstvo i odlučnost i da ne nasedaju na provokacije.

- Ako neko zapuca, srpska policija mora zapucati. Neka se ne igraju s vatrom. Ovo što sada rade, ide na njihovu štetu. Srbija je prošli put bila suzdržana, ali sada neće - rekao je Šešelj.

Kako kaže, ovo sada nije Srbija iz 2000. godine.

- Sad je Srbija neuporedivo snažnija, i ne vredi se s njom ovako igrati. Sad upozoravamo celi svet da Albanci rade nešto što nije dozvoljeno. Amerikanci stoje iza ovoga. Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Srbiju. Velike sile su se samoorganizovale da vrše pritisak na Balkan - ističe Šešelj.

Foto: printscreen

Vojislav Šešelj u Novom jutru o situaciji na KiM

Kako kaže, oni su zamislili da preuzmu sad u potpunosti sever Kosova.

- Voleo bih da ne dođe do krvoprolića, a ako dođe onda je stvar gotova - rekao je Šešelj.

Na pitanje šta šta bi on uradio da je na mestu predsednika Vučića, Šešelj je decidno odgovorio:

- Vučić je konsolidaran, jasan i odlučan. Ima podlogu u ekonomiji, vojsci i policiji. Ja bih bio oprezan, ali odlučan kao on. Mislim da se nas dvojica slažemo u tome. Ja nemam šta da mu zamerim. On je svestan ko mu radi o glavi. Voleo bih samo da ne dođe do krvoprolića. Mi nećemo bežati, a pogroma nad Srbima kao što je i Vučić rekao, neće biti - rekao je dr Vojislav Šešelj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 2 godine

Bde sta ovaj pvica??? Na Kosovu je NATO,srbija bukvalno sućušno ostrvce u moru NATO država!!! A ovaj retard pvica o pucanju i "vojno snažnoj" svbiji!!! Moli Boga da more ne zatalasa...ode ostVo!!!

Lazni Bot

pre 2 godine

Vreme je da Šešelj sve radikale kao i sebe uclani u SNS jer cemu vise to skrivanje ljubavi kad se tako vidi.

Ja

pre 2 godine

Pogrom postoji samo u nasim medijima i kod nasih politicara. Juzno od Ibra dvi imaju kosovske dokumente i tablice, kod nas kada se ulazi mora se uzeti tranzitne tablice a bune se sto se nase skidaju na severu, a sve po Briselskom sporazumu.

Pop

pre 2 godine

Кад се ови слажу у мишљенима то иде на добро. Кад логично размислите и то је нормално да се слажу јер ни један ну други их не подносе. Ако би се и заратило не верујем да би НАТО реаговао као 99 те. А да би било окршаја то је сигурно и да би шиптари добили по носу и то би било сигурно само тада би требало ићи до краја да би повратили покрајину јер нисмо ми почели са прлвокацијама. А ако се све ово реши на миран начин Србија да покрене поступак за повлачење признања од земаља које се већ преиспитују о повлачењу признања.

Vns

pre 2 godine

Zar nije ovaj lik bio u vladi 99' kada su poklonili Kosovo onima tamo..... Bucmast čiko....bolje ćuti...koga si ti branio.....nisi odbranio....

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija