• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2021

12:11

Srbija ostaje iskren partner Bugarskoj! Vučić čestitao Radevu na pobedi na predsedničkim izborima!

Politika

Srbija ostaje iskren partner Bugarskoj! Vučić čestitao Radevu na pobedi na predsedničkim izborima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Republike Bugarske Rumenu Radevu, povodom ponovne pobede na predsedničkim izborima i poručio da Srbija ostaje iskren partner toj zemlji i nastaviti da neguje dobrosusedske odnose.


"Želim Vam mnogo uspeha u daljem obavljanju odgovorne dužnosti predsednika, koja zahteva posvećenost i strpljenje u suočavanju sa različitim izazovima na putu napretka. Odluka građana Bugarske da Vam povere još jedan predsednički mandat svedoči o tome da ste do sada opravdali njihova očekivanja da ćete vredno raditi u korist blagostanja svoje zemlje.

Republika Srbija ostaje iskren partner Republike Bugarske, koji će nastaviti da neguje vrednosti dobrosusedskih odnosa i saradnje na dobrobit ne samo naših zemalja, već i celog regiona", navodi se u čestitki Vučića, saopštila je pres služba predsednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kole

pre 2 godine

Sve cestitke, Srbija i Bugarska imaju dobru saradnju!

Jelena

pre 2 godine

Sve čestitke novom predsedniku, kao i do sada, Srbija je uz vas.

Danka

pre 2 godine

Sve čestitke predsedniku Bugarske na osvojenom predseničkom mandatu. Bugarska i Srbija imaju dobru saradnju i težnja je da tako i ostane.

Jelena

pre 2 godine

Cestitke bugarskom predsedniku na jos jednoj pobedi na predsednickim izborima! To jasno pokazuje stav naroda Bugarske o sefu svoje drzave, koja je poslednjih godina u nikad boljim odnosima sa Srbijom.

milica

pre 2 godine

Srbija je uvek sa Bugarskom imala lepu saradnju,nadamo se jos boljoj

Jelena

pre 2 godine

Cestitamo novu pobedu na izborima predsedniku Bugarske. Svojim radom i posvecenoscu se bori za razvoj Bugarske. A nasa drzava ce nastaviti teznju za unapredjenim odnosima i saradnji sa zemljama regiona,takodje sa Bugarskom. Quote Tweet СНС СРБИЈ

Danka

pre 2 godine

Srbija i Bugarska imaju dobru saradnju, koja vremenom samo jača zahvaljujući odgovornoj politici koju vodimo. Čestitam gospodinu Rumenu Radevu na ponovnoj pobedi na predsedničkim izborima. Bugarska ne samo da je naš sused, već i isken priatelj i poslovni partner.

Nada

pre 2 godine

Cestitke novoizabranom predsedniku Radevu. I do sad smo sa Bugarskom imali dobre odnose a verujem da cemo u narednom periodu jos vise unaprediti saradnju.

Dragan

pre 2 godine

Cestitam predsedniku Radevu na pobedi. Verujem da cemo u buducnosti imati jos bolju saradnju sa Republikom Bugarskom.

Miloš

pre 2 godine

Новоизабрани председник Бугарске Радев је и у претходном мандату доказао колико му је битно да односи са Србијом буду на изузетно високом нивоу због заједничких пројеката и етничке припадности многих наших држављана који су бугарске националности и обрнуто.Срећно у новом мандату.

Vladimir

pre 2 godine

Sve čestitke na ponovnoj pobedi na predsedničkim izborima.

Kosta

pre 2 godine

Svojim radom i zalaganjem ste doprineli tome da ostvarite još jednu pobedu.

Bojan

pre 2 godine

Srbija je uvek bila dobar prijatelj sa Bugarskom, našim susedom.

Bojann

pre 2 godine

Čestitke Rumenu Radevu na ponovnom izboru za predsednika Bugarske.

drasko

pre 2 godine

Srbija i Bugarska gaje izvanredne medjususetske odnose sto je za svaku pohvalu. Cestitke novo izabranom predsedniku u puno uspeha u daljem radu

Maja

pre 2 godine

Srbija ima odlicne, komsijske odnose sa Bugarskom, nastavljamo da i u narednom periodu unapredjujemo taj odnos kroz razne projekte na obostrano zadovoljstvo.

Aleksandra

pre 2 godine

Novoizabrani predsednik Bugarske Radev je i u predhodnom mandatu dokazao koliko mu je bitno da odnosi sa Srbijom budu na izuzetno visokom nivou zbog zajednickih projekata i etnicke pripadnosti mnogih nasih drzavljana koji su bugarske nacionalnosti i obrnuto. Srecno u novom mandatu.

Nikola

pre 2 godine

Prijateljstvo dve zemlje, Srbije i Bugarske, krunisano je podrskom i postovanjem. Nastojima da saradnju unapredimo na svim poljima. Cestitke predsedniku Radevu.

Marijana

pre 2 godine

Iskrene čestitke na postignutim rezultatima.

Sara

pre 2 godine

Odnosi sa svim susednim državama treba da budu na prijateljskom nivou.

Tara

pre 2 godine

Sve cestitke predsedniku Bugarske Radevu na ponovnoj pobedi na izborima.

Filip

pre 2 godine

Odrzavati dobre odnose sa komsijama i susedima doprinosi Jos vecem razvoju drzave.

Meda

pre 2 godine

Srbija je iskren partner Bugarskoj i zato predsedniku Radevu zelimo uspesno vodjenje drzave.

Vlada

pre 2 godine

Rumen Radev je izuzetan političar, koji je pokazao da je zasluženo na mestu predsednika Bugarske. Srbija je uvek tu za Bugarsku, jer su nam jako verni prijatelji i imamo izuzetne bilateralne odnose!

Iva

pre 2 godine

Cestitke Radevu, nastavljamo sa daljom jos jacom saradnjom.

Milena

pre 2 godine

Iskrene čestitke predsedniku Bugarske Rumenu Radevu na osvojenom predseničkom mandatu. Bugarska i Srbija imaju dobru saradnju i težnja je da tako i ostane.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija