• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2021

11:57

BRUKA I SRAMOTA BIVŠEG POVERENIKA ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA!

Politika

BRUKA I SRAMOTA BIVŠEG POVERENIKA ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA!

Podeli vest

Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić izblamirao se izjavom koju je objavio đilasovski Danas

 

Šabić je u saopštenju koje je objavio đilasovski Danas naveo da je Skupština na jučerašnjoj sednici "koja je trajala samo nekoliko sati" usvojila "petnestak zakona".  

"Skupština je vitalno važan akt za svaku državu, budžet, sa grupom pratećih akata i sa još petnestak zakona usvojila na sednici koja je trajala samo nekoliko sati, bez bilo kakve ozbiljne rasprava o smislu i opravdanosti niza budžetskih stavki. Teško da se u uporednoj parlamentarnoj praksi može naći sličan primer odnosa poslanika prema tako važnim pitanjima u  toj meri neodgovoran, lišen suštine i formalizovan", naveo je Šabić.

S obzirom na to da su poslanici Skupštine Srbije juče usvojili samo budžet za 2022. godinu, a ne i 15 drugih zakona koji su tek danas na sednici, velika je bruka da to bivši poverenik za informacije od javnog značaja ne zna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Iz njega izlazi mržnja a ne racio! On je mrzitelj po rođenju, džabe škole, ili je plaćen da mrzi uspešnu Srbiju! Vidim da mnogi zameraju SNS- u što u skupštini Srbije skoro da i nema opozicije! A niko ne kaže zašto je to tako!? To je isključivo krivica opozicije, a ne SNS-a, jer ih narod nije prepoznao kao nekog ozbiljnog i relevantnog za koga treba glasati! Pa koliko je stranaka i koalicija učestvovalo a nije moglo da pređe cenzus od tri posto! Pa to je bruka! A da ne pričam o ovima koji su "bojkotovali" izbore!? A svi znamo da nisu izašli na izbore jer su i oni svesni da nemaju podršku u narodu! Ja bi te takve pametnjakoviće pitao jedno vrlo prosto pitanje: dali bi ta skupština Srbije bila, po njima, legalna da je obrnuta situacija, da je ogromna većina naroda glasala za Đilasa ili nekog drugog iz ove današnje "kvazi opozicije"!? Tada bi sve bilo u redu! Tada nebi skupština bila jedno partijska nego demokratska!? Licemeri obični! Oni bi na vlast mimo volje naroda, naroda Srbije! Oni bi da dođu na vlast voljom Kurtija, Plenkovića, Viole fon Kramon i ostalih mrzitelja Srbije! "Žao nam je"! U Srbiji se dolazi na vlast glasovima građana Srbije!

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija