• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2021

16:26

INFORMER RASKRINKAO BRUTALNU ĐILASOVSKU PREVARU! Ovo su dve bake koje su ZLOUPOTREBILI MARINIKA, DRAGOJEVIĆ I BILJANA LUKIĆ!

printscreen

Politika

INFORMER RASKRINKAO BRUTALNU ĐILASOVSKU PREVARU! Ovo su dve bake koje su ZLOUPOTREBILI MARINIKA, DRAGOJEVIĆ I BILJANA LUKIĆ!

Podeli vest

Protivzakonite i protivustavne blokade puteva koje su se održale prethodne dve subote zabeležile su brutalno nasilje, ponižavanje građana i odsustvo brige i empatije za iste. Đilasovci su, pod izgovorom brige za zaštitu životne sredine, prebijali građane Srbije i za njih imali spremne sekire. Da zanemarimo što su mimo svakog zakona sebi dali za pravo da nekome ugrožavaju slobodu kretanja, njih nije bilo briga ni za to što deca plaču u kolima ili što su roditelji morali da ih nose pešaka, po hladnoći, preko mosta...

Tako je đilasovac Dragan Milovanović Crni pretukao bageristu Duška Prokića, zaustavljani su svatovi, automobili su polivani benzinom i razbijani, a među ovim događajima koji su zgrozili javnost našla se i baka kojoj nisu dozvoljavali da ide kući da popije lekove, a pored svega je i ispsovali. 

- Trebala sam da stignem već kući, vreme mi je za ručak. Moram terapiju da uzmem – žalila se nesrećna žena stojeći nasred Gazele.

 - Ej, baba, ne se*i – čuje se na snimku kojim su se đilasovci sami hvalili na društvenim mrežama.

 

 

Ipak, nedugo posle ovog sramnog događaja pojedini mediji kojima je jedino bitno da napišu nešto protiv Aleksandra Vučića i kojima, očigledno, istina nije bina, su se obrušili na baku i optužili je da je ona iz redova SNS jer je bila u reklami na RTV Pink. 

Član Narodne stranke Marko Dragoslavić je na svoj Tviter profil postavio snimak sporene reklame i u opisu istog napisao: 

Da li je ovo SNS gospođa koja juče "nije" mogla da ide na ručak i popije terapiju?

Foto: printscreen

To su iskoristili svi protivnici vlasti i lažni ekolozi, te su baki na društvenim mrežama upućivali razne pogrdne komentare. Zanimljivo je to da su to uglavnom bili nalozi koje prati Marinika Tepić. 

Ipak, ispostavilo se da baka sa Gazele nije ona baka iz reklame kako su to tvrdili đilasovski mediji, a među onima koji su podelili ovaj snimak i tvrdili da se radi o istoj osobi bili su i Biljana Lukić, Srđan Dragojević i Danilo Ikodinović

Ipak, ispostavilo se da baka sa Gazele nije ona baka iz reklame kao što su to tvrdili đilasovski mediji!

Informer je raskrinkao ovu đilasovsku prevaru tako što je razgovarao sa glavnim junakinjama ove brutalne nameštaljke Milojkom Diraković iz Jagodine i Smiljom Popović iz Beograda. 

- Bruka i stramota, ja od početka korone nisam izašla iz kuče - rekla je Milijka Diraković iz Jagodine koja je glumila u "spornoj" reklami i dodala:

- Nikad nisam i nikad ne bih išla na nekakve proteste, izlazim samo do apoteke po lekove. Snimala sam reklamu pre ćetiri, pet godina, dok sam imala terapiju za ruku, nikad tako nešto ne bih uradila.

Smilja Popović iz Beograda takođe je šokirana događajima:

- Meni je sin poslao sliku, bila sam šokirana. Ja tu ženu i ne poznajem. Krenula sam tog dana kući i zaboravila sam da ima protest, mislilia sam da je u nedelju - otkrila nam je Smilja Popović i nastavila:

- Htela sam samo da stignem kući i popijem lekove, a oni su me vređali i psovali. Mogu da zamislim kako je toj nesrećnoj ženi i njenoj porodici. Sramota je to što su uradili - rekla nam gospođa Popović i završila: - Nikada nisam glumila u reklami, nikada nisam bila statista. Nikada!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kunik

pre 2 godine

Sada se ne zna ili zamagljuje da se ponovljeno iz devedesetih, brutalno opovrgavanje cinjenica i kontrdikcija stavlja na vrednost. Neradnici i postovaoci trkaca na nase novcanike tzv. petooktobrasi po receptu pokusavaju nemire i proteste samo sto im nije legija na slobodi, Bosko Buha nije medju zivima i Pavkovic i Perisic nisu odlicujuci. Malo im fali ali to je i bilo odlucujuce i tog oktobra. Ovako samo veslaju naprazno

samopostovanje

pre 2 godine

sve je to rezija srdje popovica koji za americke sluzbe organizuje obojene revolucije i proteste sirom svijeta...bit ce jos na stotine i hiljade lazi i spinova...inace srdja se vratio u srbiju iz amerike prije mjesec dana...sta mislite da li je to sve slucajno?

Mile Ekolog

pre 2 godine

Pa šta, neki su malo lagali, a ostali po ko zna koji put svojom zaslepljenošću poverovali i širili laž bez i malo savesti....

milankukic

pre 2 godine

dragojevic,đilas,tepic i drugisu pravi majmuni i budale sram ih bilo glrdam smeju se a to zato sto drava neradi svoj posao zasto pojdini vec nisu procesuirani u postupku dokaaza kako su stekli pare

Mina

pre 2 godine

Koliko nepoštovanja prema starim građanima. Ovo je užas da nekom tako kažu. Opozicija nema gram kulture.

Tina

pre 2 godine

Vi koji ste izasli na proteste, ovo je mogla biti vaša baka, majka, tetka... Pitam se da li vam je stalo do vaših najbližih kada ovako stare ljude pljujete i maltetirate?

Miro

pre 2 godine

Rio Tinto je lažirao istraživanja. U reonu Loznice nema litijuma. Sada pokušava da dobije odštetu od Srbije kao da ga ima. Sami su i jedini radili istraživanja. Ništa pronašli nisu. Sve je manipulacija samo da bi im se zabranilo iskopavanje i da zbog toga odštetu dobiju. Većinu su zemljišta otkupili za male pare.

Roki

pre 2 godine

Opozicija ovog puta otisla predaleko sa lazima i uplela staru Baku koju je iskoristila u politicke svrhe.

Nele

pre 2 godine

Ja sam iz Jagodine i poznata mi je ova baka. Kako ih nije sramota da jednu staricu upliću u sve ovo!?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17