• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2021

09:00

Jedan čovek - dve ličnosti! Društvenim mrežama se širi fotografija Sava Manojlovića!

Printscreen

Politika

Jedan čovek - dve ličnosti! Društvenim mrežama se širi fotografija Sava Manojlovića!

Podeli vest

Na društvenim mrežama se širi fotografija kojom prozivaju lažnog ekologa Sava Manojlovića

 

Na društvenim mrežama je na račun Sava Manojlovića iz pokreta 'Kreni-promeni', jednog od organizatora nasilnih protesta i blokada puteva, počelo ismevanje. 

"Sava dupleks! Već su se pojavili natpisi "Savo, oženi me!" I srećnica će dobiti dva u jednom", opis je fotografije na kojoj se vidi Savo Manojlović u dve varijante - kao pravnik i kao ekolog. 

"Jedan čovek - dve ličnosti" - piše na fotografiji.

Foto: printscreen

Nebojša Bakarec: Ko je "mladi“ Savo Manojlović, lažni ekolog?

Radi se o oportunisti, koji voli da sedi na više stolica. Do 2012., interesa radi, bio je simpatizer DS i Tadića. Posle 2012. postao je simpatizer SNS i predsednika Vučića, o čemu svedoče masna nameštenja i zaposlenja, čiju korist izvlači i dan danas. Radi u državnoj instituciji. Na posao u Institutu ne odlazi, iako uredno prima državnu platu. Na posao ide u NVO „Kreni-Promeni“ gde je direktor. Ekologijom se bavi u poslednja tri meseca. Nije ni mlad, duboko je zašao u 37-u godinu života.

„Kreni-Promeni“ je novi projekat onih zapadnih krugova koji organizuju obojene revolucije. Njihovi projekti su bili „Otpor“, „Žuta patka“,„1od 5 miliona“ itd. Ruho u koje je zaogrnuta ova NVO je ekologija. Niko od 8 lidera NVO „Kreni-Promeni“, koji su navedeni na sajtu, nema nikakve veze sa ekologijom, niti su se time bavili, niti su se školovali za to. Sve osobe koje ću pomenuti, „ekologijom“ se bave po „zadatku“ tek u poslednja tri meseca. Drugo, svi ovi „mladi“ imaju gotovo 40 godina. Ova lažna NVO najavljuje da će učestvovati na izborima 2022.

Savo Manojlović je član mnogo nevladinih organizacija i političkih udruženja. Sam kaže da je predsednik "Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti" (a krši Ustav i zakone Srbije!?!). Savo Manojlović je i član NVO „Građanske inicijative“, drugosrbijanske, autošovinističke NVO koja optužuje Srbiju da je počinila genocid u Srebrenici. Savo Manojlović je takođe i član političke organizacije „Skupština slobodne Srbije“. I na kraju lider je NVO „Stani-Promeni“. Čini se da nema organizacije ili NVO čiji član nije Savo Manojlović.

Na sajtu „Istinomera“, u biografiji Save Manojlovića stoji njegova izjava:„Interesovala me je i gluma i zamalo da je upišem. Kada sam bio druga godina prava konkurisao sam (nije prošao op.aut.). Razmišljao sam da to uradim kad završim prava, ali nakon četvrte godine su me zainteresovala putovanja i tada sam ipak odlučio da me gluma i ne zanima toliko“. Danas Savo Manojlović glumi ekologa, a u stvari je pravnik.

Detaljnije pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar9899

pre 2 godine

Inace je opste poznato da pravnici mogu da budu samo pravnici?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija