• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2021

17:33

BOG NIKAD BRŽE NIJE REAGOVAO! Albanac pokušao da pocepa srpsku zastavu, pa pao sa bandere! (VIDEO)

Printscreen

Politika

BOG NIKAD BRŽE NIJE REAGOVAO! Albanac pokušao da pocepa srpsku zastavu, pa pao sa bandere! (VIDEO)

Podeli vest

Ispred Vlade Albanije u Tirani oko 16. 30 časova počeo je protest protiv inicijative "Otvoreni Balkan", u organizaciji albanske opozicione Demokratske stranke bivšeg premijera Saljija Beriše

Učesnici protesta zapalili su zastavu Srbije istaknutu u znak dobrodošlice na ulici koja vodi do vlade,praćeni burnim odobravanjem okupljenih, a jedan dečak je pao sa bandere pokusavajući da obori zastavu.

Protestanto nose tranpsarente na kojima su ispisane poruke protiv inicijative Otvoreni Balkan, predsednika Vučića, Rame, Soroša…

Učesnici protesta, na čelu sa Berišom, prethodno su se okupili ispred sedišta Demokratske stranke u Tirani i onda su prošetali do zgrade Vlade, gde je postavljena bina, a nedaleko odatle se nalazi i Ambasada Srbije u Tirani, javlja izveštač Tanjuga.

Protest se organizuje uoči dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanak inicijative za regionalnu saradnju "Otvoreni Balkan", koji se održava danas i sutra u Tirani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

To nema veze sa bogom , vec sa njegovom ne sposobnoscu.

Dragan

pre 2 godine

Šteta što se nije popeo još koji metar više pa onda da "aterira"

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija