• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2021

23:15

EKSTREMISTI DIVLJAJU, MEĐUNARODNA ZAJEDNICA ĆUTI! Simić: Evropo, Balkan je odlučio da krene napred, gde ste vi?!

printscreen

Politika

EKSTREMISTI DIVLJAJU, MEĐUNARODNA ZAJEDNICA ĆUTI! Simić: Evropo, Balkan je odlučio da krene napred, gde ste vi?!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ocenio je, povodom današnjeg protesta u Tirani protiv inicijative Otvoreni Balkan, da je potpuno neprihvatljivo da međunarodna zajednica ćuti dok "radikalni elementi na Balkanu napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijere Albanije i Severne Makedonije, Edija Ramu i Zorana Zaeva"

- Apsolutno je neorihvatljivo da demokratski svet, pre svega Brisel, Berlin i Pariz, ćute dok radikalni elementi na Balkanu napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijere Albanije i Severne Makedonije, Ramu i Zaeva, dok nastoje da Balkan izvuku iz gliba prošlosti i sukoba, i povedu u bolju budućnost bez granica, bez mržnje i sa jakom ekonomijom koja će zadržati mlade na ovim prostorim. Poštovana Evropo, Balkan je odlučio da krene napred, gde ste vi - napisao je Simić.

Protest protiv inicijative Otvoreni Balkan, u organizaciji albanske opozicione Demokratske stranke bivšeg premijera Saljija Beriše održan je danas u centru Tirane uoči dolaska predsednika Vučića na sastanak inicijative za regionalnu saradnju Otvoreni Balkan, koji se održava danas i sutra.

Učesnici protesta zapalili su zastavu Srbije istaknutu u znak dobrodošlice na ulici koja vodi do Vlade.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Toj Evropi, na čelu sa Briselom, ne odgovara da Balkan napreduje! Zato ćute! Njima odgovara da smo svi na Balkanu slabi, da mogu oni da nam diktiraju neka njihova pravila, da mogu da nas ucenjuju, da nas oni večito "mire međusobno" i da se oni bogate na našoj muci! Fašisti su bre to, samo su "maske" stavili! Maske koje oni nazivaju: "demokratija, ljudska prava, ravnopravnost, ekologija"! Sve laž do laži!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17