• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.01.2022

09:46

VLADA SRBIJE BLIZU ODLUKE DA PONIŠTI SVE SA RIO TINTOM!

Printscreen Tv Pink

Politika

VLADA SRBIJE BLIZU ODLUKE DA PONIŠTI SVE SA RIO TINTOM!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić objasnila je u Jutarnjem programu na TV Pink da je Vlada blizu odluke da poništi sve dozvole sa Rio Tintom koje je sklopila prethodna vlast 2004. godine

- Vlada Srbije je blizu da poništi sve što je dogovoreno sa Rio Tintom 2004. godine. I da se prekrši i ono što su ekskluzivno dali Rio Tintu 2006. godine. SPremni smo to da uradimo, da kažemo "ne želite Rio Tinto u Srbiji, dobro, odlaze". Onda sednemo, podvučemo crtu i da vidimo koji je ceh koji su nam nametnuli oni 2004. godine. Da vidimo koliko se dodaje na dug koji su nam oni odavno napravili. ovo je samo još jedan ceh. Isporučimo račun koji su oni napravili, da vidimo kako možemo to da platimo - rekla je premijerka Brnabić.

Ona je dodala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije za to.

- Mi smo jedan tim, mislim da je politika predsednika Vučića, najbolja politika. On nije za to. Ne voli kada ispunjavamo zahteve stranaca, stranih službi, agenture koja ja plaćena iz inostranstva, ali hajde da vidimo šta će da se desi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mihajlo

pre 2 godine

Nas presednik Vucic je bozi dar, on je najaci politicar svih vremena.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija