• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.01.2022

13:24

BATINAŠI MALTRETIRAJU GRAĐANE I NA BOŽIĆ! Blokirali puteve, niko od njih ne može da prođe!

ATAIMAGES

Politika

BATINAŠI MALTRETIRAJU GRAĐANE I NA BOŽIĆ! Blokirali puteve, niko od njih ne može da prođe!

Podeli vest

Đilasovci batinaši i danas su, na Božić, blokirali puteve u Beogradu

Čak i na najznačajniji verski praznik, kada narod putuje i i ide kod rodbine i rpijatelja, đilasovski batinaši izašli su na blokadu.

Kod Sava centra maltretiraju građane, ne dozvoljavaju im da prođu

Bukvalno šaka jada je izašl na ulicu kako bi maltretirala poštene građane.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

IZAĐITE IZ AUTOMOBILA I KAMIONA PA ODUVAJTE TU GAMAD.

Miloš

pre 2 godine

Bolesnici iskompleksirani samo da bi se o njima pričalo na sat vremena,sve ih lepo strpati u ludnicu i na posmatranje svako ko ovo radi na Božić sigurno ima dijagnozu jer ovo normalni ljudi ne rade!!!

Ivan

pre 2 godine

Alo bre drzavo ima li te ? Zasto stitis kriminalce ? Hapsi i usput isprebijaj ‘ovna koja maltretiraju gradjane ! Da mene zaustave i ja njih da isprebijam i oslobodim sebi put mene bi uhapsili ali go’vna ne ! Banana drzava!

Nino

pre 2 godine

Đilaševci mahnito siluju pošten narod koji ne voli Sautenton

Milan63

pre 2 godine

Ko je ovde vlast? Batinaši ili država? Dokle, bre, ovo iživljavanje nad građanima Srbije? Država da preuzme kontrolu nad saobraćajnicama onako kako to rade i na zapadu i na istoku. Zašto se ovo dopušta? Da li se čeka da neko zapuca kao u Kazahstanu, pa da država reaguje. Ovo nisu mirne demonstracije. Ovo je pokušaj anarhije i primene sile nad građanima kojima se gazi pravo na slobodu kretanja.

Ljubiša

pre 2 godine

I treba, a treba još i više, kad nemamo policiju i zakon kao Holandija.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija