• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2022

12:03

ČITAV SVET ODUŠEVLJEN VUČIĆEVOM ODBRANOM NOVAKA! Australijanci poručuju: Eh, da je naš premijer kao on!

Reuters/Carlo Allegri/tranjug

Politika

ČITAV SVET ODUŠEVLJEN VUČIĆEVOM ODBRANOM NOVAKA! Australijanci poručuju: Eh, da je naš premijer kao on!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oduševio je čitav svet jučerašnjom video-porukom podrške najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću

Šef države je na svom profilu na Instagram pružio podršku Đokoviću povodom napada i pritisaka kojima je on izložen u Australiji prethodnih dana. 

 

 

I pre video-poruke predsednik Vučić je javno govorio da će Srbija učiniti sve kako bi pomogla našem teniseru, a lično on se dva puta čuo sa Đokovićem kada je Novak bio u pritvoru u hotelu za migrante. 

Jučerašnjom porukom na Instagramu, predsednik Srbije oduševio je čitav svet. Video-poruka je odjeknula čak i u Australiji, a predsednik je dobio veliko poštovanje jer je pokazao kako se bori za građane Srbije. 

Australijski novinar Avi Jemini je na svom Tviter nalogu objavio da odsad Đoković i Srbija imaju nejgovu podršku. 

Foto: Tvitter

Pojedini Australijanci su našeg predsednika uporedili sa njihovim premijerom Skotom  Morisonom. 

Tom prilikom su istakli da on ćuti kad je reč o osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu.

Tako se na Tviteru pojavila objava gde se navodi da je teško da se zamisli svet u kome državnici neke zemlje brane svoje građane.

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pita Skota Morisona zašto Novaka Đokovića maltretiraju – napisao je jedan Tviteraš.

Na istoj mreži je jedan korisnik postavio tvit u kome pominje predsednika Vučića i premijera Morisona.

 

 

Ako australijski premijer Skot Morison stane iza Džulijana Asanža kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iza Novaka Đokovića, imaće moje poštovanje. Ali umesto poštovanja, osećam samo prezir. I svet to takođe vidi – napisao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

Jedan je Aleksandar Vučić! A za biti makar delom kao on, znaci na prvom mestu BITI COVEK!

Penzionerj

pre 2 godine

Da! Mi imamo pravog Predsednika Srbije a vi Skota u Srpskom prevodu i znacenju. Vi imate budale koje vas progone, maltletiraju, ponizavaju, mlate kao stoku. Kod nas je prava demokratija. Hoces da se vakcinises, neces da se vakcises, niko te ne hapsi i mlati zato sto napolju ne nosis masku i nije obavezno samo po zelji dok u zatvorenom, da. Mozda vama i treba takva vlast je niste ustali i skinuli Skotove.

dr

pre 2 godine

pa Rio tinto je problem jer je to Au kompanija a on je protiv Rio tinta u Srb

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17