• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2022

11:40

NISKOTIRAŽNI ĐILASOVSKI TABLOID "DANAS" PONOVO LAŽE! Tvrde da pretnja atentatom ne postoji i da nam niko u regionu ne veruje!

Printscreen

Politika

NISKOTIRAŽNI ĐILASOVSKI TABLOID "DANAS" PONOVO LAŽE! Tvrde da pretnja atentatom ne postoji i da nam niko u regionu ne veruje!

Podeli vest

Đilasovski niskotiražni list "Danas" po ko zna koji put laže građane Srbije

Na današnjoj naslovnoj strani donose tekst sa naslovom " Strani atentatori za domaću upotrebu".

U tekstu unutar izdanja navode da pretnja atentatom uopšte ne postoji, ali i to da nam u regionu niko ne veruje.

Foto: Printscreen

Sagovornik niskotiražnog đilasovskog lista na ovu temu bio je advokat Božo Prelević koji je ppotvrdio da pretnje ne postoje.

Međutim, nigde u tekstu se ne pominje da Evropol  informaciju o opasnosti nije poslao samo našoj državi.

Foto: Printscreen

Sve udarne tekstove na ovu temu realizuje najprljavija i najvernija Dražina novinarka Katarina Živanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

List "danas"! Šta je to?! Ko tu radi, ko su ti "novinari", za koga oni rade, za čije interese?! Za one koji Srpski Narod nazivaju "biološki otpad", za one koji lažu da je u Srebrenici učinjen genocid, za one koji bi da zaustave Srbiju koja se razvija! Za one koji ne vide ništa dobro u svom narodu, u svojoj državi, a i za one koji žive van ove države i ne pripadaju ovom narodu, za one koji mrze Srbe i Srbiju! Za Šiptara kurtija, za ustaše, Milogorce, fašiste kojih ima svuda, Amerika, engleska, nemačka i da ne nabrajam dalje, znaju i oni a mi za kakve sve ološe oni rade za "šaku dolara"! Ništa od takvih ne čudi i ne može da iznenadi! Oni bi roditelje, decu svoju prodali, za određenu sumu novca, a da ne prodaju državu i narod! DNO DNA!

Djurdja

pre 2 godine

U lazi su kratke noge. Ovo je pravi dokaz veze Djilasa sa narkodrzavom i njenim vlasnicima, Djukanovicem i Vijestima. Sada je panika ako se dodje do dokaza, pa se lazima spasava sta se spasiti moze.

Sanja

pre 2 godine

Ovo je samo očajnički pokušaj Đilasa da skrene pažnju na sebe, ali više niko ne veruje u njegove laži i smicalice.

Sanja

pre 2 godine

Djilasov medij ko jos cita kad se tu nista pametno procitati nema. Tu su sve lazi i obmane

Djoka

pre 2 godine

Djilasova masinerija lazi, prevara i lopovluka vec godinama radi na rusenju legalno izabrane vlasti u Srbiji. Sprega Djilasa sa Djukanovicevom narkomafijom dovela je do prisluskivanja predsednika Vucica i opasnih pretnji po njegovu bezbednost. Ocigledno je da su tragovi te sprege sada otkriveni pa novim lazima treba omalovaziti i obesmisliti aktivnosti bezbednosnih sluzbi Republike Srbije.

Jelena

pre 2 godine

Njima stvarno svašta može da padne na pamet, toliko izgovorenih svakodnevnih laži je prešlo svaku granicu

Sonja

pre 2 godine

Treba da ih je sramota, umesto da kao medij osude spremnost na atentat oni još lazu.Sramota.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17