• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

13:59

ČIKA VLADETA, A DA VI IPAK MALO ODREMATE? Đilasov kandidat Janković zasmejao sve do suza: MORAMO DA ZAUSTAVIMO LEŠĆE! (VIDEO)

ATA Images

Politika

ČIKA VLADETA, A DA VI IPAK MALO ODREMATE? Đilasov kandidat Janković zasmejao sve do suza: MORAMO DA ZAUSTAVIMO LEŠĆE! (VIDEO)

Podeli vest

Kandidat Đilasove koalicije Ujedinjena Srbija za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, danas je na konferenciji za novinare poručio da će jedan od njegovih prvih poteza, ako bude izabran za prvog čoveka srpske prestonice, biti da "zaustavi Lešće"?!?

 

- Mi u Beogradu, moraćemo pre svega da zaustavimo Lešće... - rekao je Janković, odgovarajući na pitanje novinara šta će biti njegov prvi korak po stupanju na funkciju gradonačelnika.

Janković je ubrzo shvatio da nešto nije u redu, pa je počeo da drma glavom i da trepće: 

- Izvinite, ne Lešće...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

ovolika kolicina gluposti moze samo kod Gazde njihovog da se nadje ,kod masinskog mozga aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahh

laki

pre 2 godine

Vladeta, da li te je to Papa u Vatikanu naucio da mrzis Srbiju i Pravoslavlje. Pipni samo spomenik pa ces se suociti sa takvim gnevom gradjana, da za tebe ce biti bolje da se nikad nisi ni vratio u Srbiju. A tvoja Marinika nek a rusi rumunske sponenike a ne nase. Gadura jedna.

Pera

pre 2 godine

Ovaj senilni ne ume ni kući da se vrati... Pomozite dedi, stvarno nije lepo...

Miloš

pre 2 godine

Ђиласов циркус креће,већ нас засмејавају вероватно ће бити још занимљивије у наредном периоду!!!

Amater

pre 2 godine

DJILAS POCEO DA KOPIRA PUPS STO STARIJI KANDIDATI BOLJE ZA IZBORE...BUDUCNOST SRBIJE JE U STARACKOM DOMU.

Pera

pre 2 godine

Ovaj je kao i njegov mentor.... Nema blage veze gde se nalazi.... Njegov mentor drži govor u okolini Beograda, a nonstop pominje u govoru Boleč koji se nalazi jedno 15 km. dalje.... Demencija neviđena, vodite ovoga kući možda ne ume sam da se vrati....

Goran

pre 2 godine

Pustite ljude neka mastaju,tako se razvija mozak.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija