• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

20:51

SRAM VAS BILO! Đilas i Marinika ukrali ime humanitarnoj organizaciji!

Politika

SRAM VAS BILO! Đilas i Marinika ukrali ime humanitarnoj organizaciji!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova desna ruka Marinika Tepić ponovo su uhvaćeni u krađi. Ovoga puta ukrali su ime organizacije, i to ni manje ni više već humanitarne

- Povodom najave da će se stranke opozicije DS, SSP, NS, PSG, PSS i drugi na budućim aprilskim izborima pojaviti kao koalicija pod nazivom „Ujedinjena Srbija“,  na čelu sa Marinikom Tepić, ovim saopštenjem članovi našeg Udruženja Centar za koordinaciju „Ujedinjena Srbija“ najoštrije osuđuju potez opozicje i brutalnu, bezobzirnu krađu intelektualnih prava, a dobro im je poznato da ova Humanitarna i omladinska organizacija postoji već 14. godina.

Omladinska organizacija  Centar za koordinaciju „Ujedinjena Srbija“  je neprofitna, nestranačka, humanitarna organizacija potekla sa Univerziteta u Beogradu 2008. godine, a povod za naše okupljanje bila je pomoć i podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji posle nelegalnog jednostranog, zločinačkog čina proglašenja nekakve kvazi države „Kosova“ pod patronatom i dirigentskom palicom mnogih obaveštajnih službi koji su u svemu ovome videli dabome svoje interese. 

Tokom 14 godina uspešnog rada organizovali smo veliki broj seminara, treninga, letnjih kampova, humanitarnih događaja i radionica edukativnog, ekološkog i sportsko-rekreativnog karaktera za više hiljada studenata i srednjoškolaca.

Neki od najpopularnijih projekata su: „Kosovo i Metohija je duša Srbije“, „Forum mladih lidera“, projekat „Mlada Družina“, „Forum Vlasina“, „Znanjem do pobede“, „Najlepše srpske reči se pišu ćirilicom“, „Budi heroj novog doba“, „Snaga mladih lidera“ i mnogi drugi

Kao što vidite, draga braćo i sestre naša organizacija je potekla iz najčistijih pobuda i najuzvišenije ideje i misije a ugledajući se na Svetosavki put da mirimo, pomažemo, bodrimo, širimo ljubav, slogu da potiremo veštački nametnute podele u našem društvu, gde smo za ovih 14. godina iznedrili mnogobrojne rodoljubive projekte i akcije.

U vremenu koji obiluje mnogim krizama tačnije krizama na svim nivoima kako kod pojedinca tako i uopšte celokupnog društva, izražavamo veliku zabrinutost da je na delu u opozicionom  spektru srpskog društva očigledna kriza ideja a naposletku i kriza identiteta. Čini se da je opozicija konačno shvatila da u Srbiji nikada neće proći njihova demagoška retorika da su Srbi genocidan narod i da ih treba što više kazniti tako što će na silu uz pomoć stranih mentora ugraditi gubitnički identitet pa su odlučili da se iza naziva „Ujedinjena Srbija“  vešto sakriju i nastave sa starom ideologijom razaranja Srbije i degradacije svega što je sveto srpskom narodu.

Naziv ujedinjena Srbija je lep i ugodan naziv, (ime) ali ovde se očigledno radi o zloupotrebi i pokušaju da se maskiraju oni kod koji je baš ovaj  naziv „Ujedinjena Srbija“ dok su ti isti bili na vlasti i dok su se ulizivali evropskim činovnicima, izazivao zgrožavanje, jer dabome nije u evropskom duhu poniženja svega što je srpsko. Dakle, za  vreme Vladavine Borisa Tadića, Dragana Đilasa i ostalih mi smo doživeli  veliku degradaciju na kulturološkom, prosvetnom, ekonomskom i svakom drugom planu, a sada bi oni kao da Ujedinjuju Srbiju i srpski narod oni čija je politika dovela upravo do suprotnog procesa tačnije razjedinjenja, poniženja i svakog oblika sunovrata naše majčice Srbije koju neizmerno volimo i koja nam je dala sve a mi njoj vraćamo tako što je gazimo, ružimo, čerečimo, prodajemo za šaku srebra.  Sram vas bilo!

U ime članova udruženja „Ujedinjena Srbija“ i u svoje lično ime zbog očigledne krađe intelektualne svojine prinuđeni smo da zaštitu potražimo na Sudu.

Sram vas bilo!

Niste dostojni tog imena i svako ko je ozbiljan nikada neće glasati na izborima za nekog ko je očigledno samo običan plagijator.

Svi ti ljudi okupljeni oko te koalicije nisu bili sposobni da izaberu ime, a kako li će uspeti da napišu ozbiljan politički program za koji neko treba da glasa!? Sram vas bilo - kaže u saopštenju predsednik Udruženja Valentino Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Edo Bakarec ustaški zapovjedni

pre 2 godine

Хапси партијске непријатеље! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА ?

Jeka

pre 2 godine

Mariniki i Đilasu je uža specijalnost krađa i lopovluk tako da ovo nije iznenadjujuće.Navikli na krađu,pa čak i imena.

Amater

pre 2 godine

ALAVI POLITICARI SU RAZBUCALI STRANKU DS-a U FRONCLE I KOMBI STRANKE DA BI SE SADA PRED IZBORE UJEDINILI U ZGLOBNI AUTOBUS POD NAZIVOM ''UJEDINJENA SRBIJA"... IZNENADJEN SAM.

Rade R

pre 2 godine

Mora im se odati priznanje, Đilasu i Mariniki! Postoje bar dve stvari u čemu su najbolji, KRAĐA I LAGANJE!!!

Neško

pre 2 godine

Obučni gubitnici. Toliko su inteligentni da ne mogu ni ime stanke da smisle.

Joyce

pre 2 godine

Ma to su ovi mašinski inženjeri koji znaju da brzo izračunaju 20% niz 100 i 20% uz 100. Ali ne znaju sami da nađu prikladno ime slogana za političku kampanju. E, baš za takve treba da glasaju ovi krugaši. Ostatak Srbije će valjda glasati za one koji sami smisle slogan za političku kampanju.

Sonja

pre 2 godine

Tandem Djilas i Marinika imaju kleptomaniju, sve što vide ukradu.

Bravo

pre 2 godine

Dokazano je da su Đilas i Marinika u nečemu naj naj naj, broj jedan u: LOPOVLUKU I LAŽI ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17