• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

21:57

PONOŠ: NATO JE NAJBOLJI! Naša vojska mora da bude kao NATO!

Beta

Politika

PONOŠ: NATO JE NAJBOLJI! Naša vojska mora da bude kao NATO!

Podeli vest

Đilasovski kandidat za predsednika Zdravko Ponoš nije još pošteno ni ušao u izbornu trku, a već su se pojavili "repovi" koje vuče iz vremena dok je bio načelnik Generalštaba

Još davne 2006. godine Ponoš je jasno rekao:

- NATO je najbolji i naša vojska mora da bude kao NATO!

S obzirom na to da se poslednjih dana u javnosti spekuliše da li je ili nije Ponoš NATO kandidat, ovim je praktično otklonio svaku dilemu.

Sasvim je jasno da bi Đilasov kandidat glasao na referendumu za ulazak Srbije u NATO.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aja

pre 2 godine

Sta si bre ti,Americki placenik,spijun??? Ako ti je nato dobar put pod noge bre,kolko nam je mladih ubio,kolko dece!!! Sram te bilo

Romanija

pre 2 godine

Da smo tebe gospodine Ponoš slušali kada ste bili na čelo vojske, danas bi nam vojska ličila na neko lovačko društvo.

gordana

pre 2 godine

Zdravko Ponos nije pri zdravom razumu. Njegovo licno misljenje ne interesuje Drzavu Srbiju i njene gradjane.Neka se vrati u Hrvatsku, buduci da ima dvojno Drzavljanstvo;Drzave Srbije u koju je pobegao i NDH , koja je u Natou. Niko ga ne zadrzava da u Srbiji zivi i uziva svoju Srpsku penziju. To je ono sto znamo, ako ga ne finansiraju i Hrvati, posto je njihov"glasnogovornik".Njegov ugled je duboko poljuljan u ocima gradjana Srbije. Moze da ima i 10 fakulteta, nista mu ne znaci. Ako nema dobru dusu i srce, dzaba mu sve to. Da je vaspitan jeste, jer ga je Vojska prevaspitala; a on joj zauzvrat zabio noz u ledja.

zoran

pre 2 godine

Svoj zavičaj nije branio, svoje je lepo doselio u Beograd, samo se ne zna čiji su ti stanovi u koje su se uselili, pa bi sad da bude predsednik i da nas raseli, da smesti sve preostale svoje. Bruka od čoveka. Uma pasoš tradicionalno dokazane neprijateljske zemlje. Sad bi da bude predsednik pa da nas sve odavde razjuri. Ima narod izreku: došli divlji pa razjurili pitome. Bruka od čoveka.

Vojo

pre 2 godine

Da budemo tako lažljivi i hrabri kao kad 19 država napadne jednu malu zemlju. Ma to je društvo za vas elitu sa prazilukom u zadnjicama. Iš bre.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17