• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.02.2022

21:50

VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI! Još po 100 evra za građane Srbije do kraja maja!

Printscreen

Politika

VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI! Još po 100 evra za građane Srbije do kraja maja!

Podeli vest

Predsednik Srbije gost je emisije "Ćirilica" na TV Happy

Predsednik je na početku emisije saopštio važne vesti.

- Želim da obradujem ljude u Srbiji i to nema veze sa izborima, još po 100 evra dobiće svi mladi ljudi u Srbiji. To ćebiti svakako pre Vidovdana - rekao je Vučić.

- To je način da pokažemo brigu prema njima, ali da im pokažemo da moraju da poštuju procedure, i da nauče odgovornost. To neće biti pre izbora, i mogu da očekuju još najmanje 100 evra od države. Uradimo sve što obećamo. Za tri dana kreće isplata 20 hiljada dinara za penzionere, to je oko 34 milijarde, čime pokazujemo da u vreme krize za koju nismo krivi i energetske i inlflatorne da želimo da pomognemo ljudima i da podstaknemo dodatnu potrošnju, da bismo naš ekonomski rast mogli da podignemo na još viši nivo, jer je to suština svega - istakao je Vučić.

Foto: Printscreen

- Mi u ovom trenutku pregovaramo sa 92 investicija, a ukupna vrednost tih investicija je 7,3 milijardi, što je radnih mesta 35000 radnih mesta. Mi u ovom trenutku imamo rekordnu zaposlenost u Srbiji, nedostaju nam zanatlije - naveo je predsednik. 

- Sve što smo obećali, možemo nekada da kasnimo dan ili dva, ali uradimo sve što je obećano - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Ja se u dobijenih 100 eura kladim da će Vučić izgubiti izbore.

humor

pre 2 godine

PA OVO JE PARODIJA.KAKAV CINIZAM,SADA PRED IZBORE "DELI"STRANU VALUTU KAO ROBIN HUD.MA NEMA TI RAVNA NE U REGIONU NEGO NI SIRE,DA OVAKO PONIZAVAS LJUDE,TO JE ABSURD.

Gox

pre 2 godine

Sad mi je jasno što Karić menja godište. Moram i ja, jer kako drugačije do 100€? Nemoj, Vule, nas prekk 30 ignorisati. Imamo i mi dušu, a i gušu.

Sanja

pre 2 godine

Mladima u Srbiji treba pomoci i uciti ih da cene novac.

Srbinbre

pre 2 godine

Ja imam 41 supruga 32 i imamo troje dece 12, 6, i 1 godina. Nije mi do para ali ne vidim kako je klincima potrebniji novac nego ljudima koji rade dva tri posla da prezive??? Koja je logika? Svakako prezivecu i bez tih 100 ili 200 evra i imacu jos dece zbog sebe ne zbog para ali nervira pomisao da se nekome daju pare za izlaske a odrasle ljude ko j...

Dasa

pre 2 godine

Na sve nacine drzava brine o svojim gradjanima, a narocito je akcenat na mladima, jer oni su nasa buducnost i zato na sve nacine drzava gleda da im pomogne!

Bojana

pre 2 godine

Na mladima svet ostaje i treba ulagati u njihovu budućnost.

Dragan

pre 2 godine

Vučic se bori za svoje gradjane pored radnih mesta daje i pomoc gradjanima!

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija