• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2022

15:28

HVALA VAM ŠTO BRINETE, SAD JE SVE OK! Milan Antonijević za Informer.rs nakon što mu je pozlilo: MALO MI JE PAO ŠEĆER, DEŠAVA SE!

Marko Đoković

Politika

HVALA VAM ŠTO BRINETE, SAD JE SVE OK! Milan Antonijević za Informer.rs nakon što mu je pozlilo: MALO MI JE PAO ŠEĆER, DEŠAVA SE!

Podeli vest

Aktivisti za ljudska prava Milanu Antonijeviću pozlilo je tokom govora na predstavljanju višegodišnjeg projekta "Beograd 2030" u Narodnom pozorištu. Nakon što mu je ukazana pomoć, Antonijević je za Informer.rs dao kratku izjavu


Sad mi je dobro! Pao mi je šečer, ništa strašno. I pored velikog iskustva u javnim nastupima i pred kamerama, ipak mi se to dogodilo. Hvala vam što brinete - rekao nam je Antonijević uz osmeh.

Podsetimo, pravnik, aktivista za ljudska prava i jedan od potpisnika projekta "Beograd 2030" Milan Antonijević izašao je na binu kako bi održao govor, ali mu se u jednom trenutku slošilo, te su ga izveli sa bine i ukazali mu pomoć. 

Foto: Marko Đoković

Potom je premijerka Brnabić izašla na binu i na početku svog govora upitala Antonijevića da li mu je bolje i poželela mu brz oporavak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija