• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

22:46

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO POVEĆANJE MINIMALCA: Očekujemo prosečnu platu od 780 EVRA u Beogradu u januaru!

printscreen

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO POVEĆANJE MINIMALCA: Očekujemo prosečnu platu od 780 EVRA u Beogradu u januaru!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije “Prva tema” na TV Prva gde se dotakao teme povećanja plata u Beogradu i Srbiji

Predsednik je rekao da se u januaru u Beogradu očekuje prosečna plata od 780 evra.

– U Beogradu u januaru očekujemo prosečnu platu od 780 evra, u januaru sledi 10 odsto uvećanje minimalca, do kraja februara ćemo imati tačne podatke – rekao je Vučić.

On je dodao da se postavlja pitanje šta je to sve urađeno u poslednjih osam godina.

Postavlja se pitanje šta smo uradili da postoje velike razlike. Trudili smo se da ulažemo u nerazvijene krajeve zemlje, zato smo insistirali da gradimo brzu prugu Beograd – Niš, da produžimo ka Dimitrovgradu, Preševu. Zašto smo ulagali u zdravstvo? Da bi svakom bilo dostupno, lečimo pacijente besplatno. Tako i siromašnima pomažemo i tako smo povećali penzije samo onima koji su najsiromašniji, da smanjimo te ogromne razlike, za nas je važno da taj donji prag pomerimo više da ljudi žive pristojno, oni koji manje zarađuju, ali moramo da se borimo – zaključio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 2 godine

Povecanje standarda i bolji zivot gradjana je cilj ove vlasti.

Jeka

pre 2 godine

Radujem se povecanju plata, zasluzili smo da imamo dobru prosecnu platu.

Vladana

pre 2 godine

Bravo za predsednika.Srbija i srpski rod žive u njegovim Rukama!

Vladana

pre 2 godine

Srbija je jaka zemlja zahvaljujući predsesniku Vučiću.

Toksi

pre 2 godine

Drzava se trudi da pomogne najugrozenijama da pomogne onima sa najmanjim primanjima da im olaksa zivot i zato se povecava minimalna cena rada i prosecna zarada u Srbiji!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17