• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2022

20:51

ZAŠTO ROKFELER VAMA NIJE PREBACIO NOVAC? Vučićev brutalan odgovor opoziciji: Ovo su četiri principa kojima se vodimo!

printscreen

Politika

ZAŠTO ROKFELER VAMA NIJE PREBACIO NOVAC? Vučićev brutalan odgovor opoziciji: Ovo su četiri principa kojima se vodimo!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Tanjug tv komentarisao je nastup opozicije i kampanju koja je počela

- Zašto Rokfeler vama nije prebacio novac, a nekom drugom jeste? Hajde objasnite mi to. Ja razgovaram sa svim ljudima. Smučila mi se kampanja i pre nego što je počela. Oni kažu biće plate nekoliko hiljada evra. Oni ne znaju šta su rashodi, ne znaju ništa. Biće čistiji vazduh. Mi prvi put radimo na tome da svi imaju čistu pijaću vodu, mi to radimo, mi ulažemo u to. Kanalizaciona mreža košta 300 miliona evra i tek kada to završimo moći ćemo da se merimo sa Švajcarskom i ostalim zemljama. Suština je u tome da radite i da prepoznajete probleme. Jedan od njih je rekao da će da radi protiv vlasti koja je osiromašila građane. Da li on sluša sebe?! Jedna od osnovnih stvari je da neću nikome da se dodvoravam. SNS mora da vodi hrabru spoljnu politiku u kojoj neće strani ambasadori odlučivati o tome. Pod dva, mi danas slobodno možemo da kažemo da Kosovo za nas nije nezavisno. Pod tri, sloboda za naš narod u svakom trenutku. Pod četiri napredak privrede, mi smo poslednjih godina najbrže napredujuća ekonomija u Evropi. Kada je to bilo u srpskoj istoriji - pitao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Njanja

pre 2 godine

Principi kojima se vodi predsednik Aleksandar Vučić su se pokazali kao ispravni i dobri . Pogotovo podržavam treću stavku sloboda u naš narod u svakom smislu je najbitnija .

Biljana

pre 2 godine

Svi imaju pravo na svoje mišljenje ali je za čuđenje da neko ko je koristio državnu funkciju dok je bio na vlasti za lično bogaćenje sad po medijima obećava plate i penzije od nekoliko hiljada evra ako pobedi dok je 90% radnika u Srbiji u vreme dosovskog režima radilo za minimalac ili ostajalo bez posla,još je više za čuđenje da ih ima i koji su to zaboravili pa ponovo veruju žutim tajkunima

Milan

pre 2 godine

Rokfelerov fond i drugi slični fondovi finansiraju razne organizacije i pokrete u Srbiji da bi Srbiju destabilizovali.

Krsman

pre 2 godine

Inostranim fondovina placeni su Savo i mnogi drugi na strani opozicije kako bi destabilizovali Srbiju.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija