• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

12:44

(VIDEO) SLOBODAN GEORGIEV HISTERISAO U STUDIJU Zašto Srbija ne osudi Rusiju? Zašto? Putin nije normalan!

Printscren Tvitter

Politika

(VIDEO) SLOBODAN GEORGIEV HISTERISAO U STUDIJU Zašto Srbija ne osudi Rusiju? Zašto? Putin nije normalan!

Podeli vest

Omiljeni đilasovski novinar Slobodan Georgiev upitao se zašto Srbija ne osudi Rusiju i žestoko napljuvao tu državu

Georgiev je naveo da je u Ukrajini do 2014. godine na vlasti bila oligarhija koja se bogatila na račun te države. Interesantno, oligarhija koja je vladala Srbijom od 2000. do 2012. obogatila se i uništila zemlju, nije mu smetala. Naravno, jer sada dobija novac od istih tih tajkunskih struktura.

Đilasov urednik histerično je vikao kako Putin nije normalan jer je zapretio nuklearnim oružjem. Georgiev je izgleda zaboravio da NATO neprestano izvodi vojne operacije širom sveta, a da su u slučaju agresije na Srbiju upotrebili osiromašeni uranijum što je praktično bio nuklearni napad nižeg intenziteta.

Georgiev je inače poznat po stavu da političke neistomišljenike treba strpati u logore, tako da uopšte ne treba da nas čudi njegovo histerisanje i insistiranje da se Srbija umeša u konflikt koji je se ne tiče i gde bi bilo koja vrsta mešanja bila štetna po nacionalne i državne interese.

Ipak, kao apologeta stranih slugu koji su nekada vladali Srbijom, potpuno je jasno zašto insistira na urušavanju politike sopstvene zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan

pre 2 godine

Какав идиот! Нико никад, каже није претио нуклеарним ратом. Шта би на то рекли Јапанци?

Rade R

pre 2 godine

Ovo iz njega govori njegov strah od NATO-a! A i novac koji dobija za taj strah! Pičkica!

deda Raša

pre 2 godine

A ko je ovaj? ispao iz nekog NATO aviona?

Duda

pre 2 godine

Cuj samo sta ovaj idiot govori. On hoce da sedemo granu na kojoj sedimo. Prosla su ta vremena, Putin je iza nas, cuva nam ledja i to nika, bas nikad, ne treba zaboraviti.

Vesko

pre 2 godine

Zato što ti nisi Srbin i ne razumeš naš mentalitet.

mile

pre 2 godine

Pa zovi predsednika, nek ti da Putinov broj,i sam ga pozovi,i reci mu da ga osuđuješ!

Vesna

pre 2 godine

Jel ovaj trezan? Ne zna nista pametno reci niti razume situaciju vec odmah pljuvanje.

Rade R

pre 2 godine

Možda ne znaš samo zato što si glup! A možda i samo zato što si zlo nameran (da ne kažem đubre)! Možda znaš ali si plaćen da pričaš da ne znaš! Ili sve to zajedno!!!

ratko

pre 2 godine

majmune jedan smrdljivi ,majmuncino nikom rusija nije uzela krim ,glupanderu jedan nauci istoriju ,

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija