• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2022

10:24

PREDSEDNIK VUČIĆ SA SRPSKOM DECOM IZ REGIONA: Ovde ste svoji na svome, ovde će vas uvek čekati ljubav!

Printscreen Tanjug youtube

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ SA SRPSKOM DECOM IZ REGIONA: Ovde ste svoji na svome, ovde će vas uvek čekati ljubav!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u posetu srpsku decu iz regiona

- Slažem se sa velikim pesnikom i osećam potrebu da vam se u ime odraslim i svih nas izvinim. Nijedan problem koji stoji pred vama u ovom trenutku niste vi napravili niti ste ga zaslužili. Nikada nijedno dete nikoga nije ostavilo na ulici.Naša generacija dužna vam je izvinjenje za strah, plašeći se za mogućnost rata, i molim vas da nikada vašu decu ne suočavate sa strahovima, sa kojim smo vas mi odrasli suočavali. Imajte uvek na pameti tu lepu pesmu Mike Antića "Ljubav". Gajite ljubav, ljubite svoje roditelje, drugove, srpski narod, kulturu. Ovde ste svoji na svome, ovde će vas uvek dočekati ljubav. Ponosni smo i srećni što danas možemo da vas ugostimo. Hvala vam još jednom, živela Srbija i živeo srpski narod - rekao je predsednik Vučić.

Deca su se zahvalila predsedniku Vučiću.

Foto: Printscreen TV Pink

- Poštovani predsedniče mnogo vam hvala što ste danas ugostili srpsku decu iz regiona. Svi smo jako srećni što smo danas sa vama. Jako smo srećni što smo u Srbiji i što smo obišli mnoge znamenitosti. Dolazimo iz različitih krajeva i svako od nas ima neku specifičnu priču, ipak svima nam je zajednička ljubav prema Srbiji i svom narodu.

Deca su predsedniku Vučiću čestitala rođendan i uručila poklon, ikonu.

Foto: Printscreen TV Pink




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 2 godine

Srbija brine o svoj svojoj deci gde god da oni žive. Srbija će uvek dočekati svoju decu jer ovo je njihova domovina.

Ivana

pre 2 godine

Najlepši rodjendanski poklon, deca. Čista mlada bića koja očekuju toplu reč, malo pažnje, pomilovanje po glavi. Bravo predsedniče za odabir društva. Deca i jesu naša budućnost. Srećan rodjendan ZAJEDNO MOŽEMO SVE!!!

Joka

pre 2 godine

Deca su naša budućnost. Srećan rođendan predsedniče!

Daria

pre 2 godine

Lep gest srpske dece i država iz regiona jer samo zajedništvo je put opstanka svih nas, srećan rođendan nasem predsedniku.

Cile

pre 2 godine

Lepo je videti koliko predsednik Aleksandar Vučić brine o svoj našoj deci iz regiona.

Mima

pre 2 godine

Sreća na licima ove diven dečice je neprocenjiva. Srbija voli svoju dečicu gde god bila.

Nina

pre 2 godine

Svi zajedno treba da gradimo još bolju i još lepšu budućnost za svu našu dečicu.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija