• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

13:18

Dragi moji Кrajišnici, Srbija je vaša jedina domovina koja vas iskreno voli

MUP Srbije

Politika

Dragi moji Кrajišnici, Srbija je vaša jedina domovina koja vas iskreno voli

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, na sastanku sa predstavnicima „Otadžbinskog pokreta – dok žive Кrajišnici živeće i Кrajina", istakao je da Srbija, koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, vodi nezavisnu i samostalnu politiku, onu koja je u skladu sa tradicijom srpskog naroda i interesima Srba gde god da žive

„Srbija, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je jedini samostalni lider na Balkanu i u Evropi, vodi suverenu i nezavisnu politiku. Srbija danas brine o svim Srbima gde god oni da žive i nikada više neće dozvoliti da se ponove Jasenovac, Jadovno i Oluja“, istakao je ministar Vulin.
 
Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da je nasušna potreba Srba da budu jedinstven politički narod, koji o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa misli na isti način. 
 
„Srbija nikada više neće dozvoliti i nemo posmatrati kako se Srbi proteruju sa svojih vekovnih ognjišta. Srbija pod vođstvom Aleksandra Vučića više nikada neće dopustiti da nam se desi neka nova Oluja, neki novi 17. mart. Ova Srbija, koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, neće dozvoliti da se od Srba prave izbeglice, da se Srbi proganjaju, muče, proteruju i zverski ubijaju“, naglasio je ministar policije Vulin.

Foto: MUP Srbije

„Dragi moji Кrajišnici, Srbija je vaša jedina domovina koja vas iskreno voli. Uvek ćete u svojoj Srbiji imati razumevanje, pomoć i podršku, ovo je vaša zemlja koju ste oplemenili svojim običajima, tradicijom i kulturom donetom sa svojih ognjišta", poručio je ministar unutrašnjih poslova. 
 
Predstavnici „Otadžbinskog pokreta – dok žive Кrajišnici živeće i Кrajina“ uručili su ministru policije Aleksandru Vulinu svoje najviše priznanje, u znak zahvalnosti za uporan i posvećen rad na jačanju i snaženju veza između svih Srba sa svojom maticom Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija