• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.03.2022

13:29

Bojim se da će deo opozicije 3. aprila ponovo biti u čudu...

printscreen

Politika

Bojim se da će deo opozicije 3. aprila ponovo biti u čudu...

Podeli vest

Izbori su 3. aprila i plašim se da će oni (deo opozicije) ponovo da budu u čudu, prokomenatrisao je danas predsednik Aleksadnar Vučić navode dela opozicije da je "narod prisiljen i ucenjen", budući da je juče za nekoliko sati prikupljeno 110.000 potpisa građana za njegovu kandidaturu


"Meni je lako i lepo kad ljudi žive u svom svetu i ne vide šta se oko njih zbiva, pa su uvek iznenađeni, a neće da pođu od svog rada... Izbori su 3. aprila plašim se da će opet da budu u čudu", rekao je Vučić novinarima u Leskovcu.

Na pojedine medijske navode da pobeda pevačice Konstrakte na izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji, naslućuje i smenu vlasti 3. aprila, Vučić je rekao da ne razume o čemu se tu radi.

"Pesma je takva? Ok... Čestitam im na tome, pobedili su na izborima", dodao je Vučić.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nale

pre 2 godine

Svaki glas SNS-a zaslužen je isključivo radom i trudom.A čemu se to čudi opozicija, zar su oni stvarno verovali u to da će nas imati manje.3. april će tek pokazati prave stvari i rezultat koji nikom nije pao sa neba.

Glasinac

pre 2 godine

Neće oni biti u čudu pošto već sada znaju da će i na tim izborima ubedljivo izgubiti.

Veljko M

pre 2 godine

Narod ceni dela, a ne lažnim obećanjima koja lansiraju Đolas i njegova Marinika.

Nešo N

pre 2 godine

Bilo buiču kada bi neki iz opozicije preskočili cenzus. Da je cenzus ostao 5% niko iz opozicije ne bi preskočio tu granicu.

Mare

pre 2 godine

Ja čak i verujem da će opozicija biti u čudu. Preveliko mišljenje imaju o sebi da su neko i nešto, a kad dođu rezultati iz naroda padnu na najniže grane.

Marija

pre 2 godine

Trećeg aprila će Srbija izabrati za Predsednika kome najviše veruje! Predsedniče, dela Vaša govore, zajedno možemo sve!

Grozdana

pre 2 godine

Наравно да ће опозиција бити у априлу у чуду јер ће да опет да изгуби на изборима.

katarina

pre 2 godine

opozicija ce 3 aprila biti u corsokaku, tamo je njima i mesto

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija