• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2022

21:13

VUČIĆ JE ČOVEK KOJI IMA ISTORIJSKU ODGOVORNOST DA NAS OBJEDINI! Glasanje za njega je glasanje za vekovnu borbu jednog naroda da bude miran!

MUP Srbije

Politika

VUČIĆ JE ČOVEK KOJI IMA ISTORIJSKU ODGOVORNOST DA NAS OBJEDINI! Glasanje za njega je glasanje za vekovnu borbu jednog naroda da bude miran!

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je danas u Bajinoj Bašti na skupu svoje partije da samo ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predstojećim izborima garantuje mir i stabilnost Srbije, te da glasanjem za Aleksandra Vučića glasamo za vojnu neutralnost Srbije i nastavak vođenja nezavisne i samostalne politike

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prvi lider Srba koji je postao lider svih Srba, ne zato što mu je to neko dao ili što mu je neko nametnuo ili što je neko naredio, već zato što su ga Srbi bez obzira gde žive prihvatili kao svog vođu, kao svog predsednika - naveo je Vulin.

Dodao je da Srbi znaju da ako nemaju jedinstveno vođstvo i ako nisu jedinstven politički narod neće ih ni biti.

- Predsednik Aleksandar Vučić je čovek koji ima istorijsku odgovornost da nas objedini, da nas okupi, da nas sačuva. Zato, glasanje za predsednika Vučića nije glasanje za jednu političku stranku ili grupu političkih partija, to je glasanje za ideju, za vekovnu borbu jednog naroda da bude zajedno, da bude siguran, da bude bezbedan, da bude miran - rekao je Vulin.

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić



Dodao je da glasanje za Vučića znači i glasanje za to da Srbija ostane vojno neutralna, da nikada neće biti deo NATO pakta, da neće uvoditi sankcije svojim prijateljima.

Glasanjem za Vučiha, naveo je, "glasate za to da ćemo se razvijati kao i do sada ulažući u sebe, ne pokušavajući da se dodvorimo strancima, vi glasate za pravo srpskog naroda da odlučuje sam o sebi".

Predsednik PS je poručio i da samo bedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predstojećim izborima garantuje mir i stabilnost Srbije, a mir i stabilnost, dodao je, moraju se zadržati u ovom nemirnom i nestabilnom svetu.

Država na čelu sa Vučićem ravnomerno ulaže u Srbiju

Vulin je naveo i da država na čelu sa Vučićem ravnomerno ulaže u sve krajeve Srbije i da se u Bajinoj Bašti i okolini narednih godina očekuju veliki infrastrukturni projekti.

- Razvijaćemo i jačati naš Zlatiborski okrug, izgradnjom novih saobraćajnica, gradnjom tunela ispod Kadinjače, što će biti značajno ne samo za Bajinu Baštu, već i za našu braću u Bratuncu i Srebrenici. Srbija jednako brine i o svim Srbima sa druge strane Drine - poručio je Vulin.

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Krsto Janjušević pozvao je sve građane Bajine Bašte da svojim glasom 3. aprila podrže politiku mira, stabilnosti i napretka, politiku predsednika Aleksandra Vučića.

Skupu Pokreta socijalista u Bajinoj Bašti prisustvovali su i načelnici opština Srebrenica i Bratunac, Mladen Grujičić i Srđan Rankić, kao i poslanici parlamenta Republike Srpske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatokosa

pre 2 godine

Tako je. Ravnomeran razvoja Srbije I briga o Srbima svuda u regionu. I nikada sankcije nikome uz čeličnu vojnu neutralnost.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija