• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

16.03.2022

19:51

SUTRA U 17:30 ČASOVA! Vučić predstavlja građanima program SNS!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Politika

SUTRA U 17:30 ČASOVA! Vučić predstavlja građanima program SNS!

Podeli vest

Od danas, predsednički kandidati predstavaljaće se na TV Pink svakog radnog dana u 17:30 časova u trajanju od 15 minuta

Vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović ispunio je obećanje i već od danas svi učesnici na predstojećim izborima predsedničkim i parlamentarnim izborima mogu da koriste medijski prostor najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, TV Pink.

Predsednički kandidat i aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstaviće građanima svoj program sutra od 17.30 časova.

Od danas, predsednički kandidati predstavaljaće se na TV Pink svakog radnog dana u 17:30 časova u trajanju od 15 minuta, a po dva kandidata ispred izbornih lista za parlamentarne izbore predstavljaće se u terminima od 17:55 i 18:10 časova.

Foto: Printscreen

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je 17 lista za parlamentarne izbore. Ostale liste koje su u procesu verifikacije, naknadno ćemo dodati. Sva predstavljanja prenosiće se uživo iz našeg studija jer po preporuci REM-a, predsednički kandidati i parlamentarne izborne liste moraju biti predstavljeni na isti način zbog ravnopravnih uslova. – rekla je Irina Vukotić na samom početku žreba.

Foto: Printscreen

Žrebom čiju je regularnost potvrdio i profesor Milorad Marinković, odlučeno je da se predsednički kandidati predstavljaju svakog radnog dana od 17:30 časova sledećim redosledom: Zdravko Ponoš (Ujedinjena Srbija) predstaviće se 16. marta, Aleksandar Vučić (koalicija Zajedno možemo sve) 17. marta, Boško Obradović (Patriotski blok) 18. marta, Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici) 21. marta, Biljana Stojković (koalicija Moramo) 22. marta i Miloš Jovanović (koalicija NADA) 23. marta. Parlamentarne liste predstavljaće se svakog radnog dana od 17:55 i 18:15 časova sledećim redosledom: 16. marta Koalicija Albanaca doline i Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije, 17. marta Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani i Muftijin Amanet – Stranka pravde i pomirenja, 18. marta Alternativa za promene – Albanska demokratska alternativa i Boris Tadić – Ajmo ljudi, 21. marta Koalicija Moramo i Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju, 22. marta Suverenisti i Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve, 23. marta Otete bebe Ana Pejić i Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka, 24. marta SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin i Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor, 25. marta Ivica Dačić – Premijer Srbije i Boško Obradović – Srpski pokret dveri, i 28. marta Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici.

Nakon žreba, obratio se i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, koji je podsetio na obećanje da će svi učesnici na predstoječim izborima dobiti besplatne termine na televiziji Pink za predstavljanje svojih političkih programa, a koje je sada i ispunio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija