• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2022

14:27

NEĆU DA GREŠIM DUŠU, LEPO JE BITI PREMIJER, ALI NE ZOVEM VAS DA GLASATE ZA MENE, NEGO ZA SEBE!

SPS

Politika

NEĆU DA GREŠIM DUŠU, LEPO JE BITI PREMIJER, ALI NE ZOVEM VAS DA GLASATE ZA MENE, NEGO ZA SEBE!

Podeli vest

Nosilac liste "Ivica Dačić - Premijer Srbije" Ivica Dačić, u okviru izborne kampanje, posetio je danas Bor gde je simpatizerima poručio da ih ne poziva da glasaju za njega, već za sebe i svoje interese


Dačić je kazao da nikoga ne zove da glasaju za njega uz konstataciju da je u svakom slučaju lepo biti premijer.


"Neću da grešim dušu, lepo je biti premijer, ali zamislite molim vas da sam ja došao da vam kažem hajde molim vas glasajte za mene da budem premijer. A šta ćete vi? Pa da dođem za četiri godine i kažem hajde da još jednom budem premijer. Zato vas ne zovem da glasate za mene, već za sebe", kazao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POLITIKA MIRA, STABILNOSTI I PROSPERITETA! SPS: Vučić predsednik, Dačić premijer  - to je jedino i najbolje rešenje za Srbiju!
Politika

POLITIKA MIRA, STABILNOSTI I PROSPERITETA! SPS: Vučić predsednik, Dačić premijer - to je jedino i najbolje rešenje za Srbiju!

Završna Konvencija socijalista majdanpečke Opštine održana je u krugu fabrike "Megaplast", u Donjem Milanvcu. Ovaj događaj upriličio je i Ivica Dačić predsednik Socijalističke partije Srbije, istakavši da je neophodno ponovo vratiti život u Majdanpek. To je jedino moguće ukoliko građani ukažu poverenje koaliciji u kojoj bi Vučić bio predsednik - Dačić premijer države

28.03.2022

09:53

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17