• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2022

20:20

PALMA U LESKOVCU: Dačić da posreduje između Rusije i Ukrajine! DAČIĆ KLIMNUO GLAVOM

Informer

Politika

PALMA U LESKOVCU: Dačić da posreduje između Rusije i Ukrajine! DAČIĆ KLIMNUO GLAVOM

Podeli vest

Član koalicije okupljene oko Socijalističke partije Srbije Dragan Marković Palma pozvao je večeras lidera SPS Ivicu Dačića da kao „najiskusniji političar na svetu“ bude posrednik u pregovorima između Rusije i Ukrajine

Na završnoj konvenciji te koalicije u Leskovcu, Dačić je na poziv da učestvuje u zaustavljanju „bratoubilačkog rata“ Markovića Palme odgovorio klimanjem glave.

- Da zaustavimo svetsko-ekonomsku krizu koja će doći i u Srbiji, da vaše prozvode izvozimo u ceo svet. Evo pitam Dačića da li pristaje – klima glavom, znači hoće - kazao je Marković Palma.

Marković Palma je kazao da političarima nije mesto u fotelji već na terenu, da rade za građane.

Dačić je naveo da razume građane tog dela Srbije s obzirom da je i on poreklom s juga, naglasio da nije bilo ratova koji su zaobilšli taj kraj i dodao da je ponosan na herojsku tradiciju.

- Važno je da u današnje vreme gledamo kako da razvijamo ovaj kraj jer nadam se da smo dosta ginuli u istoriji. Stojim vam na raspolaganju da vam pomognem jer i ja sam odavde - kazao je Dačić.

Foto: Informer

Dačić je naglasio da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova i podsetio da dok je 18 zemalja povuklo priznanje dok je on bio ministar spoljnih poslova.

- Mi smo protiv NATO pakta, protiv ulaska u NATO pakt, pa bilo bi sramota da ovde u Leskovcu gde su na mostu ubili ljude da kažem da ćemo da uđemo u savez sa njima. Bilo bi me sramota. Oni su ratni zločinci i oni će svi da odgovaraju kad tad - dodao je on.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija