• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2022

11:35

USTAŠE, LEČITE SE! Bolesna kampanja hrvatskih medija protiv Srbije i predsednika usred izborne tišine!

Politika

USTAŠE, LEČITE SE! Bolesna kampanja hrvatskih medija protiv Srbije i predsednika usred izborne tišine!

Podeli vest

Ako ne znaš šta je dobro za Sebe i Srbiju pogledaj koga i šta napadaju Hrvati, rekao je jednom prilikom jedan uvaženi srpski vladika

Кoliko je ta poruka tačna ponajbolje se vidi danas, kada usred izborne ćutnje u Srbiji, našu državu i predsednika najstrašnije pljuju i vređaju gotovo svi hrvatski mediji.

Foto: Printscreen

Index.hr

Informer neće da krši izbornu tišinu, ali ovo što rade Hrvati jeste čisto ludilo o kome ćemo detaljno pisati odmah posle zatvaranja biračkih mesta.

Foto: Printscreen

Jutarnji list

Foto: Printscreen

Večernji list

Foto: Printscreen

Slobodna Dalmacija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gedza

pre 2 godine

gola istina ni milosevic nije bio ovoliko na tvu

Dragan

pre 2 godine

Ako se ja jače osećam kao srbin, a ujedno mi je objektivno bolji život, svejedno mi je ko je više na TVu

velja

pre 2 godine

Nije dzabe ta izreka recena, ne vole Hrvati da vide jaku i uspesnu Srbiju

Hana

pre 2 godine

Uvek su bilji ljubomorni na Srbiju, ali to nista ne moze uticati na nas razvoj i napredak

Pera

pre 2 godine

Ustaše ne jedite govna kad je burek jeftiniji.... Obrišite se WC papirom ako ga uopšte imate....

Lena

pre 2 godine

E tako to izgleda kada se udruze spoljni i domaci neprijatelji Srbije. Vidite, domaci imaju za cilj da prave nemire, da prete gradjanima, izmisljaju afere o predsedniku i sva druga sredstva kojima se sluze. Spoljni neprijatelji kojima je Srbija izmedju ostalog slala tokom kovida za vreme predsednickog mandata upravo Aleksandra Vucica koga vredjaju, maske, medicinsku opremu, vakcine...gde su gradani Hrvatske dolazili u Srbiju da se vakcinisu i to zahvaljujuci Vucicu....svi mi znamo kakve namere ima Hrvatska oduvek ka Srbiji, kakvu zlu krv ima i ako su u Srbiji bez obzira na sva nedele pruzali podrsku i pomoc Hrvatskoj kada je bilo potrebno. I kada jedna Hrvatska ne zeli Aleksandra Vucica za predsednika onda nam je svima jasno koliko ne mogu podneti napredak Srbije koji se dogodio i jos teze koji nas ceka uz Aleksandra Vucica.

bole

pre 2 godine

Kakvog vi imate mamlaza Vučić je za njega klasa.

Rade R

pre 2 godine

Ustaše mogu samo da nam poduvaju, ali ne damo im ni to, odvratni su! Crknite ustaše u svojoj mržnji! "Volimo" i mi vas!

Ina

pre 2 godine

Hrvati drugome zamku spremaju a sami ce u nju upasti.

Voja

pre 2 godine

Koga briga za njihovo mišljenje. Hleb im je 3 evra ostalo nećemo da pričamo. Sela Slavonije su im prazna a glavni gosti na Jadranu poljaci.

Rade R

pre 2 godine

Za ustaštvo nema leka! Samo hirurški može da se izkoreni!

Komsija

pre 2 godine

Hrvatska je bila neko i nesto samo unutar Jugoslavije. Nezavisna Hrvatska se vratila u nistavilo i anonimnost. Opsluzuju Nemce kao cistacice i sobarice. Zato u Hrvatskoj vlada zal za Jugoslavijom, pa se vise bave Srbijom nego svojom nesrecom. Hrvatstvo je dijagnoza a ne nacionalnost. Jadni mali Hrvatijani, samo gledaju preko plota...

Julija

pre 2 godine

Svima smeta uspešna Srbija. Smeta im Aleksandar Vučić.

Anja

pre 2 godine

Oni bi samo da budemo gori od njih, zato im smeta predsednik. Neće biti tako jer Srbija nastavlja gde je stala pre izbora.

Iva

pre 2 godine

Ne mogu ništa da postignu, bićemo bolji od njih jer ćemo nastaviti istim smerom.

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija