• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2022

11:10

RASPAD "UJEDINJENE" OPOZICIJE, ZAVLADAO TOTALNI RAT! Đilas: Šta ste vi, gospodo draga, slavili?! Ulazak u Parlament, finansiranje stranaka i stolice!

printscreen

Politika

RASPAD "UJEDINJENE" OPOZICIJE, ZAVLADAO TOTALNI RAT! Đilas: Šta ste vi, gospodo draga, slavili?! Ulazak u Parlament, finansiranje stranaka i stolice!

Podeli vest

Lider SSP gostovao je na televiziji N1 gde je pokazao da je u opoziciji zavladao totalni rat

 

Lider DSS opleo je po Zoranu Lutovcu, DSS i Moramo. 

- Možemo da razgovaramo, da smanjimo političke tenzije. Ja mislim da je na svakom političaru odgovornost da donese takvu odluku. Ja nikome nisam zamerio, od svih koji me kritikuju da ne treba ići. Ali sve one koji kažu Ja bih išao da pričam sa Vučićem samo o njegovom odlasku sa vlasti...,Aa što bi on otišao sa vlasti kad je upravo pobedio na izborima? Drugo, šta ima da se priča kad odlazi sa vlasti? Ja mislim da su mnoge pogodile moje reči, koje sam ja juče takođe izneo, i ponovo ću da kažem. ja nemam razloga više da ćutim, pre 4 godine sam se vratio u politiku, sve što sam radio je bio trud da se ujedini opozicija. Za beogradske izbore 2018. su svi pošli sami, i Tadić, i DS, i Ne davimo Beograd, i Obradović i Radulović i niko nije prešao cenzus. Ali je NDBG je pravio žurku pošto je dobio 3,5%, oni su bili zadovoljni. Sada vidim istu situaciju - opet sam zvao sve zajedno, opet nisu hteli. I sada došla izborna noć, ovi slave 4%, ovi pevaju četičke pesme na 5-6%, ovi pevaju na 10 odsto. Ja sam javno pitao i pitaću ih opet - šta ste slavili, gospodo draga?  Šta ste slavili? Slavi se kad izađete na izbore, imate politiku koju kandidujete, dobijete najveći broj glasova i vodite Srbiju. Ja ih pitam još jednom - šta ste, gospodo iz opozicije slavili? To što ste ušli u Parlament Republičke gradske? Nema tu šta da se peva i nema šta da vam smeta kad ja kažem da to nije primereno, kada ova zemlja dobija SNS sa SPS u vlasti još 4 godine i Vučića n mestu predsednika. Nema tu šta da se slavi. Svi vi koji ste slavili, slavili ste ulazak u Parlament, finansiranje stranaka i stolice. Ja nisam slavio - rekao je Đilas. 

Takođe, lider SSP je prokomentarisao i optužbe Boška Obradovića da ima dil sa Vučićem:

- Ovaj Boško Obradović koji je 2016. godine, kad je Bojan Pajtić pozvao Demokrate da glasaju za njega da bi ušao u Parlament, posle dva dana izašao i reko Ja bih vlast sa Vučićem? Je l taj Boško Obradović? Ovaj Boško Obradović koga smo prihvatili u Savezu za Srbiju, a on pravio svoje raznorazne akcije za koje nakad niko nije znao? Ovaj Boško Obradović koji treba da objasni odakle finansira sebe, i svoju stranku i svoj život ove dve godine? 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazar

pre 2 godine

Sve je kristalno jasno i čisto, a epilog razgovora Đilasa i Vučića pokazuje koliko je opozicija blizu provalije.

Boban

pre 2 godine

Kako opozicija vara ovaj narod. Njima je prioritet samo da udobno sednu u fotelju, uđu u parlament, primaju poslaničku platu, a ko mari za za njihove glasače. Još jednom ste krenuli stranputicom. Kako seješ, tako i žanješ.

Marina

pre 2 godine

Djilas ponizava ljude iz opozicije ,uskoro im sledi kraj.

Mira

pre 2 godine

Svima je jasno da je Djilasu najbitnija funkcija ,a ne ostalima .

Milan

pre 2 godine

Zasto bi iko slusao sta Djilas prica ,covek samo laze i maze .

Rade R

pre 2 godine

Svi treba da idu zajedno kada imaju zajedničku politiku! Nije politika "mrzimo Vučića i želimo vlast"! Politika je mnogo komplikovanija stvar! To je nešto što Đilas i ovi njegovi ne shvataju! Politika je kako voditi Srbiju, kako će narod bolje da živi! Politika je ovo što radi Aleksandar Vučić! On bi da ide zajedno protiv Vučića sa onima koji pričaju o patriotizmu, a on priča o "genocidu u Srebrenici" o Srbima koji su "genocidan narod"! Vama je gospodo jedino zajednička mržnja prema uspešnoj Srbiji i ništa više! Niko normalan ne treba da glasa za nekoga čija je politika da je on protiv nekoga! Glasa se ZA program, ZA ono šta je taj neko uradio, ZA to šta namerava da uradi, da napravi, da izgradi a ne za nekoga ko oće da ruši i uništava! A Đilas i njegovi plaćenici bi da ruše Srbiju u svakom smislu te reči!

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija