• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2022

20:57

SPEKTAKULARNO! Vučić kakvog nikada niste videli! Sutra u 11 samo na Informeru odgovora Milu i Kurtiju! Ovako nešto nikada nije rekao u proteklih 10 godina!

Printscreen

Politika

SPEKTAKULARNO! Vučić kakvog nikada niste videli! Sutra u 11 samo na Informeru odgovora Milu i Kurtiju! Ovako nešto nikada nije rekao u proteklih 10 godina!

Podeli vest

Ovo ne smete propustiti! Predsednik Aleksandar Vučić odgovoriće premijeru lažne države Kosovo Aljbinu Kurtiju i predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na dosad neviđen, spektakularan način!

Od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je Srbija zainteresovana za kupovinu borbenih aviona “Rafala”, kao i stizanje kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema u našu zemlju, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović potrčali su da se teškim rečima i pljuvanjem dodvoravaju onima koji odlučuju o njihovoj sudbini, mlateći verbalno po Srbiji, kao da je džak za udaranje!

Kako saznaje Informer u Predsedništvu Srbije, sutra će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji ce, po rečima našeg izvora, biti jasan, nedvosmislen i brutalan.

Ovaj odgovor ekskluzivno će objaviti Informer.rs.

Obaveštavamo vas da smo u jedan deo pripremljenog odgovora već imali uvid. 

U pitanju je političko razmontiravanje nikada viđeno u modernoj evropskoj političkoj istoriji.

NAPADI KURTIJA I ĐUKANOVIĆA POČELI ODMAH

Podsećamo, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama.

– Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta istovremeno, pokušava da se ojača jer može da ostane sama. Nastavak naoružavanja Srbije nije bezazlen za region i Kosovo, ali je, s druge strane, izraz straha da bi mogli da ostanu sami – rekao je Kurti.

Takođe, Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

– To je dosledan potez politike koju Srbija vodi unazad nekoliko godina. Ali verujem da će pomoći da se dodatno razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama EU i NATO-a – kazao je Đukanović.

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.

Ne smete propustiti sutra u 11h samo na informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izvezli ste više kokaina nego sira u mješini... Šverc cigareta vam dođe kao humanitarni rad... DA SRBIJA HOĆE DA VAS NAPADNE, DOVOLJNA BI BILA KONJICA...
Politika

Izvezli ste više kokaina nego sira u mješini... Šverc cigareta vam dođe kao humanitarni rad... DA SRBIJA HOĆE DA VAS NAPADNE, DOVOLJNA BI BILA KONJICA...

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je, komentarišući izjavu predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije, da Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali da jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije, i Interpola, i Evropola, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

12.04.2022

20:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija