• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2022

16:12

ČESTITKE VUČIĆU STIŽU SA SVIH STRANA! Oglasio se premijer Japana, predsednik Islamske Republike Pakistan, kao i predsednica Gruzije!

Inforrmer

Politika

ČESTITKE VUČIĆU STIŽU SA SVIH STRANA! Oglasio se premijer Japana, predsednik Islamske Republike Pakistan, kao i predsednica Gruzije!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je i čestitke premijera Japana Fumia Kišide, predsednika Islamske Republike Pakistan Arifa Alvija i predsednice Gruzije Salome Zurabišvili povodom pobede na predsedničkim izborima

- Nadam se Vašem daljem uspehu na ovoj naročito važnoj i odgovornoj funkciji. Japan podržava snažno ujedinjenu Evropu i, kroz inicijativu za saradnju sa zemljama Zapadnog Balkana, nastavlja da podržava napore Srbije ka reformama koje vode pridruženju Evropskoj uniji. Očekujem da će Srbija, koja drži ključ regionalne stabilnosti i u budućnosti imati konstruktivnu ulogu u miru i stabilnosti zemalja Zapadnog Balkana. Ove godine proslavljamo 140. Godišnjicu prijateljskih odnosa Japana i Srbije. Iskreno se nadam da će ovo biti prilika da, u cilju postojanog razvitka prijateljskih odnosa Japana i Srbije, svestrano sarađujem sa vašom Ekselencijom - napisao je u čestitki premijer Japana Fumia Kišide.

I predsednica Gruzije se pridružila čestitkama.

- Uverena sam da ćete tokom novog predsedničkog mandata nastaviti neumorno da radite na mirnoj, bezbednoj i prosperitetnoj budućnosti Vaše zemlje. Koristim ovu priliku da još jednom potvrdim podršku Gruzije suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije- uputila je srdačne čestitke predsednica Gruzije Salome Zurabišvili i dodala:

- Takođe želim da izrazim svoju zahvalnost za nepokolebljivu podršku Srbije teritorijalnom integritetu Gruzije u okviru njenih međunarodno priznatih granica- navela je u svojoj čestitki predsednica Gruzije Zurabišvili.

Predsednik Pakistana Arif Alvi, uputivši srdačne čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika republike Srbije, je istakao da pobeda na predsedničkim izborima predstavlja dokaz napornog rada i posvećenosti sa kojim je predsednik Vučić vodio zemlju ka napretku i stabilnosti, izrazivši nadu da će Pakistan i Srbija nastaviti da neguju prijateljske odnose, i u budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vođini zanosači muda u krivini

pre 2 godine

Posle deset dana oglasio se i premijer Japana ??

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija