• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2022

14:32

MI ZNAMO ŠTA JE POLITIKA SILE I ZNAMO DA SMO MALA ZEMLJA, ALI BI BILO LEPO DA POKAŽETE MALO POŠTOVANJA PREMA TOJ ZEMLJI! Ovako je Vučić odgovorio na provokativno pitanje novinara Dojče velea!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

MI ZNAMO ŠTA JE POLITIKA SILE I ZNAMO DA SMO MALA ZEMLJA, ALI BI BILO LEPO DA POKAŽETE MALO POŠTOVANJA PREMA TOJ ZEMLJI! Ovako je Vučić odgovorio na provokativno pitanje novinara Dojče velea!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na provokativno pitanje novinara Dojče Vele, da Srbija zna šta je sila i da znamo koliko smo mi mala zemlja, ali da treba imati i malo poštovanja prema našoj zemlji

 

- Kada govorite o teritorijalnom integritetu i da li se u jednoj zemlji može verovati, molim vas novinare iz Doijče Velea da malo uđete u naše cipele. To kako se sada sa sladostrašću govori o teritorijalnom integritetu BiH, Ukrajine, da se sete 1999. godine. Ja razumem šta je politka sile i znam koliko smo mali, i zato hoću da čuvamo mir i stabilnost. Svi kojima su puna usta teritorijalnog integriteta, zaboravljaju na Rezoluciju 1244. Samo vas molim za malo poštovanja u zemlji u kojoj je ubijeno 82 dece u NATO bombarodvanju - rekao je Vučić i dodao: 

- Mora da se nađe kopromisno rešenje, to je jedino što će da očuva mir ovde. Pred Srbijom su teška politička vremena - rekao je Vučić govoreći o dijalogu sa Prištinom i dodao: 

- Nemojte da na branite na sopstveni stav, mišljenje ili da jednako volimo svoju zemlju, onoliko koliko vi volite svoju - rekao je Vučić na konferenciji za medije u Beogradu posle sastanka nemačkom ministarkom odbrane Kristin Lambreht.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

A koje je pitanje bilo!? Neverovatno staviti ovakvu vest bez tog pitanja pa kakvo god da je

Ma daj

pre 2 godine

Tekst je konfuzan pun gresaka, nista nije tu ostro, novinar se garant smije, oprostite ali jaci je Milanovic u izjavama - dosta vise straha, pa i kad pisete o nekoj izjavi....

Razocarenje

pre 2 godine

Iskreno nakon ovog intervjua sa pricom kako ste mali kako morate dati garant da ce te biti poslusni, kako novinar treba da se stavi u vase cipele, jao, nemam rijeci, mozete li jos nize da idete i da padate....???????

Plastičar

pre 2 godine

Zabole njih šta mi pričamo tj.Vi dragi naš predsedniče.Sutra će nas opet bombardovati ako im se učini da to treba

ratko

pre 2 godine

pa sta si onda trcao kod tog naciste solca da mu lizes noge

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija