• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2022

09:22

NOVINE DANAS su dokaz najgore i najprimitivnije propagande i apsolutnog odsustva profesionalizma!

printscreen

Politika

NOVINE DANAS su dokaz najgore i najprimitivnije propagande i apsolutnog odsustva profesionalizma!

Podeli vest

Advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović komentarisao je na svom Fejsbuk profilu tekst tabloida Danas za koji je istakao da je "skandalozan i sraman"

 

"Na stranu što je zabranom dolaska Sergeju Lavrovu  da dođe u Srbiju zbog zabrane preleta preko marionetskih država, EU dodatno pala u očima Srba i još više uvećala popularnost Rusije među Srbima, moramo se dotaći i domaćeg medijskog taloga koji je jedva dočekao ovakvi vest kako bi napljuvali Rusku Federaciju. Molim vas, ovo je tekst dnevnog lista "Danas". Skandalozan i sraman tekst! 

Dokaz najgore i najprimitivnije propagande i apsolutnog odsustva profesionalizma. Pohvala svakom antisrpskom potezu i pokazivanje najodvratnije mržnje prema onima koji su se makar nekad našli da nam pomognu. Ako se već pitaju zašto ih građani Srbije preziru, zašto im je tiraž nepostojeći, evo im odgovor. Odgovor je njihova bolesna mržnja i ludilo koje nema granice. Zato ih narod doživljava kao dno novinarstva. 

Sram vas bilo", napisao je Đukanović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hehe

pre 1 godinu

TI TO PRICAS O PRIMITIVIZMU?SVASTA COVEK MOZE DA CUJE OD POJEDINACA MORA DA JE IZ sns,JER TO JE NJIHOV NACIN KOMUNIKACIJA.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija