• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.06.2022

09:05

VERUJEM U EVROPSKU BUDUĆNOST SRBIJE I REGIONA! Borićemo se zajedno, ali poštujući sebe, predsednik Vučić sumirao utiske iz Brisela!

AP Photo/Olivier Matthys

Politika

VERUJEM U EVROPSKU BUDUĆNOST SRBIJE I REGIONA! Borićemo se zajedno, ali poštujući sebe, predsednik Vučić sumirao utiske iz Brisela!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je prethodna dva dana u Briselu gde je učestvovao na Samitu EU-Zapadni Balkan, a danas se oglasio na svom profilu na Instagramu gde je sumirao utiske

Predsednik Srbije poslao je snažnu poruku svim građanima naše zemlje.

- Verujem u evropsku budućnostSrbije i regiona, ali ćemo se zajedno sa našim prijateljima iz regiona boriti za tu evropsku budućnost, ali poštujući sebe i verujući da zajednički možemo mnogo toga da uradimo - kaže predsednik u snimku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Njanja

pre 1 godinu

Verujem predsedniku Vučiću na njegovim idejama i sigurna sam da nas čeka svetla budućnost kao i svih ostalih članica

Jova

pre 1 godinu

Moramo da poštujemo sebe da bi nas i drugi poštovali!

Glasinac

pre 1 godinu

Zora: Sa politikom koju vodi predsednik Vučić, Srbiju zaista učekuje dobra bodućnost.

Marina

pre 1 godinu

Srbija je dobila podršku na putu ka članstvu mada naši prijatelji iz Skoplja i Tirane nemaju tako jasnu situaciju i njima je trenutno jedini i najbolji način da se nađu na evropskom putu.

Alex

pre 1 godinu

Jedini problem u ovoj izjavi jeste to što Evropa nema budućnost. Da li to znači da i mi treba da propadnemo sa njima?

Ana

pre 1 godinu

Gradjani Srbije sada bolje zive i standard je bolji

Marina

pre 1 godinu

Srbija ce biti uspesna i imati jos bolji zivotni standard

Tijana

pre 1 godinu

Srbija je na dobrom putu i gradjani cene napredak

Ina

pre 1 godinu

Gradjani Srbije i Balkana veruju u evropsku buducnost Srbije i regiona.

Mila

pre 1 godinu

Dok vera i nada zive sve mozemo. Poatujemo sebe, codite vasu politiku i sigurni smo uz vas. I verujemo da ce se taj put najbrze sto moze i ostvariti

Ana

pre 1 godinu

Verujem da predsednik ima odlicne ideje i da ce sve biti bas onako kako treba. Ali naravno moramo da postujemo nasu drzavu i narod, da bi je postovali i drugi.

Romanija

pre 1 godinu

Za Srbiju su evrointegracije od izuzetne važnosti i sa tog puta neće skrećati.

Nešo N

pre 1 godinu

Srbija preko 70% svojih trgovnskih razmena obavlja sa državama koje su članice EU što je najbolji dokaz koliko su nama evrointegracije važne.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17