• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2022

12:18

(VIDEO) OVO JE DOKAZ DA OPOZICIONI MEDIJI LAŽU! Snimak predsednika Vučića sve govori - PAMETNOM DOSTA!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

(VIDEO) OVO JE DOKAZ DA OPOZICIONI MEDIJI LAŽU! Snimak predsednika Vučića sve govori - PAMETNOM DOSTA!

Podeli vest

Novinarka jednog opozicionog medija danas je, na konferenciji za medije, napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako on zabranjuje građanima Srbije da idu na more

Odmah nakon postavljenog pitanja, predsednik je odmah tazjasnio sve.

- Gde sam to rekao, nisam to rekao. Izmislili ste. Pa to je zato što ste vi izmislili moju izjavu. Ja sam rekao "Ja gledam kako neki u okruženju kako neki od stranih lidera razmišljaju da idu na more, a pitaću ih kada dođe zima. Ja sam za to da ako građani hoće na more, neka idu. Ja ih pozivam da ostanu u Srbiji, u našoj lepoj Srbiji. Vi ste sve izmislili, kada kažem Vi, ne milslim na vas direktno, nego na N1, Novu i sve ostale. Istrgli ste dve reči iz šest reči i napravili spin. Umoran sam od lžai, umoran sam da moram da objašnjavam koliko izm, izmišljate svakog dana - rekao je Vučić.

Informer.rs vam donsoi snimak pomenutog govora koji dokazuje da opozicioni mediji spinuju i lažu.

Pogledajte: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Verica

pre 1 godinu

Ja kazem da u zadnjih 20 godina ne idem na more ali da ponekad odem u slastiku na bozu.

Solo

pre 1 godinu

Vucic ko sta radi samo kuka kako ga opozicioni Novinari napadaju lazima...Pa valjda imas Sudstvo i Tuzilastvo pa presavij tabak i tuzi ih za laznu klevetu ukljucujuci i Novinarsku Agenciju pa da vidimo kako ce onda da se ponasaju kad treba da ispale par miliona za to..Zasto to Vucic neuradi nije mi jasno a stalno ponavlja da veruje u nase Sudije i Tuzilastvo mad ja nisam uopste siguran da ga podrzavaju pocev sa aferom Nebojse Stefanovica i Hrkaloviceve i svih ovih godina sa nasim republickim sudijom Zagorka Dolovec i Maje Popovic koje nikad nisu reagovale po pitanju Vucica i njegove familije..Teska Sramota da mi placamo te ljude koji nista nerade po pitanju prava i to naseg Predsednika a ne obicnog gradjanina....!!!!

Slobodanka

pre 1 godinu

Na svakoj konferenciji pojedini opozicioni mediji koriste svaku priliku da napadnu predsednika Aleksandra Vučić, to su učinili i na današnjoj, gde bez i malo stida i srama postave pitanje, kako je predsednik zabranjuje građanima Srbije da idu na more.Što je jedna velika notorna laž.

Plinska svetlost

pre 1 godinu

Sećam se šta je rekao i da se to odnosilo na neke, valjda, političare iz okruženja. I nije mi jasno zašto su ovi novinari tako neprofesionalni, površni i maliciozni. Verovatno su danima smišljali "klopku" u koju će da dohvate Vučića, i to sve na pogrešnim premisama...Onda se čude što ispadaju lažovi. Čuju samo sebe i svoje puste želje. To je dotle došlo da normalan čovek, koji još ima neku logiku u razmišljanju- izludi.

Romanija

pre 1 godinu

Ma nije to jedina laž koja se može čuti na tim medijima.

Nešo N

pre 1 godinu

Svaki dan se poneko pojavi na TV N1 i Nova S i lansiraju poneku laž.

Nešo N

pre 1 godinu

Svaki dan se poneko pojavi na TV N1 i Nova S i lansiraju poneku laž.

vinkatosic123

pre 1 godinu

Opoziciju tako treba shvatiti i tako ih vrednovati jer oni bez lazi ne mogu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17