• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer.rs

04.08.2022

12:40

KAKO TO KRŠENJE SPORAZUMA I NASILNI POTEZI KURTIJA MOGU BITI LEGITIMNI? Petković odgovorio nemačkom ambasadoru

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

KAKO TO KRŠENJE SPORAZUMA I NASILNI POTEZI KURTIJA MOGU BITI LEGITIMNI? Petković odgovorio nemačkom ambasadoru

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odgovorio je nemačkom ambasadoru u lažnoj državi Kosovo Jornu Rodeu koji je tokom razgovora sa predsednicom tzv. Kosova Vjosom Osmani naveo da je odluka Prištine o registarskim tablicama i ulazno-izlaznim dokumentima legitimna i u potpunosti u skladu sa Briselskim sporazumom

Predstavnik Nemačke u Prištini ne govori istinu! Kako to kršenje sporazuma i nasilni potezi Aljbina Kurtija mogu biti legitimni? Kako je legitimno ukidanje statusno neutralnih KS tablica od strane Prištine? Kako to da je nemački predstavnik u Prištini ćutao o tome? – upitao je Petković.

 

 

On je upitao i kako je legitimno oduzimati lična dokumenta Srbima na KiM.

Gde to piše? Šta se desilo sa formiranjem ZSO na koju su Srbi čekali skoro 10 godina, a koja je jedino u skladu sa Briselskim sporazumom? Zašto Nemačka nije uradila ništa u vezi sa ZSO? Pre bilo kakvog jednostranog tumačenja, pažljivo pročitajte prethodne ugovore! – podvukao je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KURTI POKAZAO DA JE PATOLOŠKI LAŽOV! Petković: Taj čovek ne želi nikakve dogovore
Politika

KURTI POKAZAO DA JE PATOLOŠKI LAŽOV! Petković: Taj čovek ne želi nikakve dogovore

Goran Rakić zajedno sa kolonom vozila iz centralne Srbije ne može da pređe administrativni prelaz Jarinje jer Priština, tačnije Kurtijeva policija i dalje drži zatvorene prelaze Jarinje i Brnjak i direktno stopira slobodu kretanja i krši najnoviji dogovor. To je najbolji pokazatelj koliki je patološki lažov Aljbin Kurti koji je javno obećao i potvrdio da će po uklanjanju barikada prelazi biti otvoreni, ali to se ne dešava, vidimo da su prelazi i dalje zatvoreni, rekao je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković

01.08.2022

19:22

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17