• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2022

11:53

ŠOKANTNE TVRDNJE SIME SPASIĆA! Sprečio sam Sašu Jankovića da sprovede akciju "INFARKT"!

printscreen

Politika

ŠOKANTNE TVRDNJE SIME SPASIĆA! Sprečio sam Sašu Jankovića da sprovede akciju "INFARKT"!

Podeli vest

Simo Spasić, čovek sa megafonom, ćelavi tip koga znamo sa ulica, koji sam protiv svih isteruje svoju pravdu. E, taj Simo banuo je ovih dana u našu redakciju, ima, tvrdi, ekskluzivnu informaciju - Pre četiri godine spasio je život predsedniku Aleksandru Vučiću?!?

Svojim megafonom sprečio je, tvrdi, Sašu Jankovića da sprovede operaciju "Infarkt".

- Sve sada imam i napismeno sud je presudio. Saša Janković me je 2018. godine tužio zbog uvreda, ali sud je sada presudio da sam ja sve bio u pravu - priča Simo, pomalo nerazumljivo i maše presudom kojom je odbačena Jankovićeva tužba.

Foto: printscreen

Simo Spasić

Prema njegovim rečima, skapirao je plan Jankovića i sprečio ubistvo predsenika Aleksandra Vučića.

- Janković je pre godinu i po dana i sam rekao da su mu zapadni amabasadori govorili da se približi Vučiću, a da će oni srediti da predsednika pogodi srčani udar, pa da ga ovaj zameni. Povezao sam neke stvari i sada odgovorno tvrdim, Saša Janković je 2018. godine svojim optužbama ispred Predsedništva hteo da iznervira Vučića i da mu izazove infarkt. Tada nisam naravno znao za ovaj pakleni plan, ali kontraofanzivom, mojim optužbama, napadima preko megafona, sprečio sam Jankovića da omasovi proteste i tako, zapravo spasio predsedniku život- objašnjava Spasić.

Simo kaže da mu ne treba ništa, da ne traži priznanje, ali samo hoće da se zna:

- Ja sam sprečio "operaciju infarkt", ja i niko drugi!

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija