• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2022

21:34

VULIN REAGOVAO NA PROVOKACIJU MILANOVIĆA! Napadi na predsednika Vučića dolaze zato što on neće da ćuti o hrvatskim zločinima nad Srbima

Tanjug

Politika

VULIN REAGOVAO NA PROVOKACIJU MILANOVIĆA! Napadi na predsednika Vučića dolaze zato što on neće da ćuti o hrvatskim zločinima nad Srbima

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na izjavu predsednika Hrvatske koji je istakao da će Hrvatska, ako bude loše volje, podići optužnicu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je Srbija podigla optužnicu protiv hrvatskih pilota koji su granatirali kolonu Srba na Petrovačkoj cesti, a među ubijenim srpskim civilima bila su i deca

- Ako u Srbiji ima zakona, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje verske i nacionalne mržnje. Čovek koji se hvali ustaškim poreklom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može da bude predsednik Hrvatske, ali ne bi smeo da bude na slobodi. Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane predsednika Hrvatske Zorana Milanovića ne dolaze zato što Aleksandar Vučić ima zločin na savesti, već zato što Hrvatska ima nepokajane zločine koje je Aleksandar Vučić otkrio i odbio da prećuti - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Roki

pre 1 godinu

Srbija je uz Vucica u borbi da se kazne odgovorni za pocinjena ubistva

Anja

pre 1 godinu

Kakve besramno optužbe! U ovim danima, kada su pred Srbijom jako važne odluke i pitanja, Milanović se usuđuje da nekoga napada.

Drina

pre 1 godinu

Umesto da taj Milanović svoje zločince strpa iza brave, on izmišlja nekakve optužnice protiv Vučića.

Maja

pre 1 godinu

Vucic jedini prica istinu i niko ga nece zustaviti u tome niti ucutkivati, Srbija danas ima svoj stav i o svim zlocinima nad neduznim narodom srpskim pricace javno i glasno.

Glasinac

pre 1 godinu

Jadan je taj Milanović sa tom svojom izjavom.

Veljko M

pre 1 godinu

Od kada se to gospodine Milanović optužnica protiv nekog podiže zbog nečije volje. Valjda se optužnica podiže da li je taj neko uradio neki zločin.

Branko N

pre 1 godinu

Gospodine Milanoviću, Srbiju neće ništa sprečiti da zahteva da se zločinci nađu iza brave.

Milan Š

pre 1 godinu

Gospodine Milanoviću, optužnicu treba podići protiv onoga koji zločince proglašava herojima, umesto da ih izvede pored lice pravde.

Marija

pre 1 godinu

Vučić napadaju jer neće da ćuti. Zbog toga ga napadaju Hrvati. Da ćuti tada bi im odgovarao, a pošto iznosi istinu, izložen je napadima.

Srdjan

pre 1 godinu

Boli hrvate istina koju Vučić bez dlake na jeziku javno izgovara.

Vesko

pre 1 godinu

Milanovicu, zar je toliko tesko se suociti sa istinom, dokazima i cinjenicama i procesuirati neke ljude iz vasih redova koji su pocinili strasne zlocine????

Nada

pre 1 godinu

Boli hrvate svaki uspeh Srbije koju vodi Vučić i zato šte se ne plaši da izgovori istinu i traži pravdu za svoj narod.

Sima

pre 1 godinu

Srbija zahvaljujući presedniku Vučiću ne ćuti više o zločinima počuinjenim nad njenim narodom i sa pravom traži kaznu za vinovnike zločina.

Bojan

pre 1 godinu

Pravda dolazi kod hrvata i nikakve provokacije je neće zaustaviti jer presednik Vučić je nikad odlučniji da donese pravdu za svoj narod.

Goran

pre 1 godinu

Hrvati navikli da svi ćute o zločinima koji su oni uradili, e pa Vučić nikom ne ćuti i to im ne odgovara.

Jovica

pre 1 godinu

Sada Hrvatima smeta sto je Vučic rekao pravu istinu pa ih je to pogodilo!

Vilks

pre 1 godinu

Koliko je ovaj Milanović odlepio, ovo više smisla nema. Kao prvo, neće ni Vučić ni Srbija zaboraviti naše žrtve, niti se kao neki izvinjavati vama zbog vaših zločina, a kao drugo, samo ste još odvratniji zbog stalnih poziva na linč Vučića, jer ovo nije ništa drugo!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17