• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

20:49

Dragan Đilas upozorava: Ako ne uvedemo sankcije Rusiji, posledice će biti katastrofalne! (Video)

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

Dragan Đilas upozorava: Ako ne uvedemo sankcije Rusiji, posledice će biti katastrofalne! (Video)

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas gostujući u emisiji na N1 govorio je o sankcijama Ruskoj Federaciji

Đilas je rekao da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji da ne bi trpela naša ekonomija.

- Ako ne uvedemo sankcije Rusiji, posledice će biti katastrofalne. Zar mislite da će Nemačka da gleda blagonaklono na nemačke firme koje nastavljaju da rade u Srbiji - pitao je predsednik najveće opozicione stranke u Srbiji.

Podsećamo, Srbija je jedna od retkih zemalja koja nije uvela sankcije Rusiji, iako na tome insistira Evropska unija već duže vreme. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sila

pre 1 godinu

Kad Đilas kaže "posledice će biti katastrofalne" jasno je da misli na posledice po njegov džep. Koliko ga Srbija interesuje pokazao je odavno.

Miloje

pre 1 godinu

Tajkuni poput Djilasa bi izdali svoje najrodjenije za saku para a kamoli prijatelje. Rusi su nasi najveci prijatelji i njih nikada necemo izdati.

branexx

pre 1 godinu

Već smo imali takve posledice i preživeli smo . DOKLE .!!! Dok ne usvojimo Zapadne sisteme vrednosti ? Koji su to sistemi postali . Da li uopšte imam prava da branim moje ? Ovaj rat se = na žalost= pretvorio u rat Zapadne , protiv izvorne demokratije . Da učim dete nekim abnormalnim stvarima , jer su to perveznjaci iz EU propisali ...NEĆU . Šetajte kučiće, a ja hoću svoje unučiće . Hoću snaju i zeta . Je li to nenormalno ? Uče nas da jeste . Imaš li uopšte pravo da se ne slažeš sa time ? Sve manje ! Bastion slobode !

Veselin

pre 1 godinu

Koje firme možda one koje ste opljačkali i zatvorili.Mašinski mozgu,lopove ,kad ce zakon o porijeklu imovine i da se primijeni

Mila

pre 1 godinu

Pa kako te nije sramota da pomenes ekonomiju ? Ti ,koji si unistio nasu !

ratko

pre 1 godinu

a ko pita idiota koji je prodao srbiju i unistio vojsku zajedno sa onim maloumnikom Ponosem ,sve petokolonac i spijun do petokolonasa i spijuna

RRUSS

pre 1 godinu

Ove ovde još jedino i rade sa kakvim-takvim profitom. To što ti misliš Švaba ne radi, ali za tvoj mašinski mozak....

Milan

pre 1 godinu

Vau pa Vi prihvatili Đilasa. Pa zar juče nije bio lopov 600 miliona eura. Kako sad postade pošten za Vas?

Miro

pre 1 godinu

Od 2000- 2012 Srbija je druala sankcije Rzsiji. Blokirala svaku njihovu incijativu i ujedno joj nije plaćala za gas. Ti i Tadić ste to uspešnije radili od ovih iz EU i SAD. Znamo kako nam je bilo. Nikada više.

MiroslavBB

pre 1 godinu

Gdje su komentari, 'Smrdijanci'???? Zar se tako BRANI Srbija, 'Smrdijanci'???? (Pre-)PUNA je Srbija DJILASA, zato vam i jeste tako kako jeste ... Vama je RAT NEOPHODAN, da se malo PROCISTI sav taj SMRAD koji se decenijama gomilao u Srbiji i u narodu!!!! Pozdrav iz jedne daleke zemlje od Srbina iz Bosne, kome ste vi 'Smrdijanci', ne tako davno, 'ZABILI NOZ u ledja ...' Sad se spremate da ga PONOVO ZABIJETE Srbima sa Kosova, ali i iz Bosne, samo da bi sacuvali 'svoju GUZICU'????!!!! Bum videl, ne!

Vladimir

pre 1 godinu

Djilasa bolje da je tata izd***o u maramicu!

Dragovan

pre 1 godinu

Ovakve ljude sankcije iz 90-ih nisu dotakle ! Jednostavno, zlo ne zelimo nikome ! Zbog sankcija koja je uvela kvazi Evropa nas zivotni stanard je pao ! Ogranicen, samoziv i zbog toga nikad vise neces biti na vlasti, ostaces levo smetalo ! Pa nek nas prime u EU...

Milan

pre 1 godinu

Šta se desilo sa mašinskim mozgom ? U izbornoj kampanji je pričao drugu priču, tj. da ne bi uveo sankcije Rusiji

Mile

pre 1 godinu

VEROVATNO SLEDI JOŠ NEKI UDAR NA SRBIJU,ČIM OVAJ NEŠTO BLEBEĆE! PRDI U ISTOJ TIVI SA NJIMA,PA NAM PRENOSI PRETNJE!

Mito

pre 1 godinu

Đilase pokazao si da tvoj mašinski mozak ne radi dobro kada je politika u pitanju. Mani se posla koji ne poznaješ.

Sara

pre 1 godinu

Đilas nemoj da savetuje nikoga!!Videli smo sve u njegovom mandatu !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija