• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2022

18:27

UZBUNA! VOĐA UKRAJINSKO-AMERIČKOG LOBIJA U SRBIJI TRAŽI RAZREŠENJE PREDSEDNIKA VUČIĆA! (Foto)

printscreen

Politika

UZBUNA! VOĐA UKRAJINSKO-AMERIČKOG LOBIJA U SRBIJI TRAŽI RAZREŠENJE PREDSEDNIKA VUČIĆA! (Foto)

Podeli vest

Na Novoj S objavljen je tekst u kojem piše da je advokat Čedomir Stojković podneo poslasničkim grupama u Skupštini Srbije inicijativu za razrešenje predsednika Republike Aleksandra Vučića zbog višestruke povrede Ustava Srbije

Advokat tvrdi da je ovaj potez preduzeo zbog otkazivanja manifestacije Evroprajd 2022.

Stojković je inače poznat kao ukrajinsko-američki lobista

Foto: printscreen

Stojković udario na Vučića

Podsećamo, u junu ove godine boravio je sa liderom LSV Nenadom Čankom u Ukrajini. Oni su tada objavljivali i fotografije iz gradova koje su obilazili. Kijev, Harkov i ostali gradovi bili su mesta u kojima su ova dvojica prikupljali informacije kako bi po povratku u Srbiju udarili po Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu.

Sada je red došao i na srpskog lidera. Ovaj lobi ne odustaje, hoće da skloni Vučića po svaku cenu.

Pogledajte u galeriji njegove objave.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milena

pre 1 godinu

Mi smo potpuno nehuman narod! Canak treba da se smesti na neko ozbiljno mesto i da se leci.Cak i ja bih odvojila novcana sredstva za lecenje iako imam relativno mala primanja.

Vulini

pre 1 godinu

Kad institucije ne rade svoj posao,zato sto jedan ludak odlucuje o svemu

Joca

pre 1 godinu

Bravo tog najveceg Srbomrzca treba smestiti u buvaru a ne da se leci za njega nema leka

Tužilac

pre 1 godinu

Isto tako ta budala je mogla da podnese zahtev i za smenu Putina ili Bajdena ... Kakva bre uzbuna, ko su pa oni da pokreću takve inicijative a da ne govorimo koliko će im poslanika uslišti zahtev. Hapsite bre tu bagru, malo nam je anglosaksonaca, još nam samo oni fale

Bane

pre 1 godinu

Rasterati tu bagru, pozatvarati zapadnjačke špijune a, smrad i pogan zabraniti zauvek.

USAF

pre 1 godinu

Slazem se!JA se zalazem da svu srbadiju u NATO drzavama-isteraju!

Mile

pre 1 godinu

Čanku ne bi dao ni među krmadima da spava! Pseto,nije mu dovoljna penzija,pa je ostao na američke pare da se malo baškari i uživa u dolarima,a za ukraince ga boli naduveni vrat!

dera

pre 1 godinu

Ma šta je problem , odvedite ih na porciju pasulja ima da pričaju da ste trostruki nobelovac iz svih disciplina .

Žex

pre 1 godinu

I treba da se razreši. Kada dozvoliš da ti ovakvi hodaju slobodno,da ti po Srbiji vršljaju NVO, da ti razni plaćenici pišu šta hoće, da su ti sudije i tužiocu ista takva plaćena bulumenta. Ne da se razreši nego skoči sa mosta i završi sa Srbijom za sva vremena.

milan

pre 1 godinu

Ma da sve evo se trci da bude kako kažu mogu samo da ga ……..svima a i gejeima ako im daju .ma zabraniti tu grupi i aj zdravi nek se j…….a ovog poslato na psihijatriju.

NaseSrpskoKosovo

pre 1 godinu

Ko šiša Ustav u sistemu partokratije...? Ne glasa se za čoveka - nego za imaginarnu partijsku listu...! Ko postavlja sudije i tužioce...? PARTIJSKA LISTA...! PARTOKRATIJA JE NEGACIJA - PRAVNE DRŽAVE...Tačka.

USAF

pre 1 godinu

Kakav vam je to "UKRAINSKI lobista"??Sta to znaci???

Rade R

pre 1 godinu

To znači da si mnogo glup ili još više pokvaren i bezobrazan!

sombor

pre 1 godinu

Pa vidise se dasu bolesni ljudi i stajim treba davati do znacaja spakovati ih u ludnicu kovin place za njima slucaj do slucala

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija